25. toukokuuta 2013

Vaaleaa vihreää


Niin on herkullinen tämä kevään vihreä! Nyt siitä pitää muistaa nauttia kunnolla, juhannukseen mennessä luonnossa lähes kaikki vihreä muuttuu samaksi tasaiseksi sävyksi.

Etupihalta löysin uuden kuvakulman. Auto ei ole paikallaan joten koko alalle mahtuu melkeinpä vaan vihreää. Kanukkakaarien edessä rehottaa tulppaaneja ja väleissä yrittää pinnistellä kerrottuja pioneja. Oikeassa reunassa erottuu kolme tulppaanihujoppia, joista pitäisi tulla niitä tummia.Ostin tällaisen taimen viime syksyn alesta, mutta ei mulla ole enää hajuakaan, mikä tuo on. Tunnistaako joku?
Ihanat lehdet siinä on kuitenkin:)Kiinanlaikkuköynnöksen lehtiin tulee kesän edetessä vaaleanpunaiset reunat ja kärjet. Sweet :))Ja pakollinen kirsikankukkakuva! Näitä saattaa vielä tulla, ne vetää kameraa puoleensa magneetin lailla. ja näitäkin pitää tiirata ihan läheltä, että erottaa yksityiskohdat ja vivahteet. Täydellistä kauneutta.Köynnöskuusama on aina kovin elinvoimainen tähän aikaan vuodesta. Ja mikä vihreän sävy uusissa lehdissä!Tässäkin osaa olla tosi raikas vihreä, neidonruusun pienet söpöiset lehdenalut. Ja paljon piikkejä, ihan söpöt nekin.

Tänään lähden hakemaan Marketanpuiston puutarhatapahtumasta kotiin uusia pioneja, mm. Eedenin parfyymiä ja vadelmajäätelöä, nam ja slurps :)


6 kommenttia:

 1. Kevään vihreys on niin monivivahteista ja kiinnostavaa. Kesän kypsyessä vihreään melkein tukehtuu, ihana sekin kyllä on, mutta katse kiinnittyy silloin enemmän kukkien väreihin kuin vihreän sävyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Juuri tuo vaalea tekee luonnosta jotenkin herkän ja varsinkin kun tiirailee lehtiä läheltä. Kuusen vuosikasvutkin on muuten todella kauniin vihreät :)

   Poista
 2. Ihania tulppaaneja ja vihreää :) Mie kans tykkään kevään vihreästä ennen juhannusta. eilen ihailtiin mökkireissulla vaarametsien eri vihreitä sävyjä. Niin parasta aikaa tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aika saisi jatkua paljon pitempään, menee ohi niin harmillisen nopeaan. Kohta toukokuuta ei enää ole. No mutta nautitaan tästä nyt vielä täysillä!

   Poista
 3. Oi, miten kauniita kuvia olet saanut ikuistettua! Kuin myös edellisen postauksen pisarakuvat - aivan henkeäsalpaavan ihania. Kevään huumaa on nautittava kaikilla aisteilla ja myös tallennettava muistiin, jotta sitten syksyn tullessa tai metrisen lumen peittäessä maan olisi jotain, mihin uppoutua. Kiitos kuvistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, mukavaa kun pidit kuvista. Tätä vihreyttä ja kauneutta tosiaan kaipaa lumen keskellä, pitäisikin koota joku kesäfiilistelukansio!

   Poista