1. toukokuuta 2013

Toukokuu!Vuoden ehdottomasti ihanin kuukausi alkoi nyt :) Vappu on värikäs juhla ja sopii mainiosti aloittamaan kauden, jolloin luonnossakin alkaa löytyä väriä aina vaan enemmän ja enemmän.

Vappupalloiksi löysimme kirjakaupasta kivoja pallo-palloja ja perhospalloja.Ja vuoden ensimmäiset valkovuokot, ihanuutta : ))Tuoksuherneet ovat jo Ellin mittaisia! (Ja ikkunat pitäisi pestä...)


4 kommenttia:

 1. Tää on niin miunkin lempparikuukausi!
  Ja täälläkin pitäis ikkunat pestä. huh, vaan kun tulis lämpimämmät säät, niin mikä jottei :)
  Ihania valkovuokkoja jo siellä - täällä idässä niitä ei juuri näe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunanpesu on vähän tylsää mutta toisaalta hirveeän antoisaa puuhaa. Lämpöä vielä odotellaan täälläkin lisää.

   Vuokot on niin ihania, sinivuokoista vielä haaveilen. Suunnitelmissa on siirtää mökiltä joitakin yksilöitä hellävaraisesti meille kotiin. Niissä on kauniit vihreät lehdet sitten loppukesän.

   Poista
 2. Kevät on ihanaa aikaa, kun valo ja värit lisääntyy. Samalla näkyy paremmin myös kaikki pölyt ja likaiset ikkunat. Kun vaan malttaisi pysyä sisällä ja siivota, mutta ei. Jos vapaapäivänä aurinko pilkahtaa edes hitusen, tämä likka säntää pihalle. Ehtiihän ne pölyt pyyhkästä sitten syksymmällä :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin näkyy pölyt! Mutta onneksi ei ehdi tosiaan kauheasti katselemaan kun viettää ulkona liikenevän ajan. Tää on niin parasta aikaa nyt. (Ja sit kun tulee sadepäiviä niin tehdään tilkkutyötä, ei silloinkaan pölyjä ehdi pyyhkiä...)

   Poista