4. toukokuuta 2013

Silmuja!


Pihalla on nyt tarkkailtava päivittäin silmutilannetta. Ihan pakko : ) Koska suurin osa kasveista on istutettu viime vuonna, on oltava selvillä siitä, mitkä lähtevät kasvuun tänäkin keväänä. Tappioita en onneksi ole vielä havainnut (hurraa!). Ainoa, joka ei vielä pihahdakaan, on punahattu. Ne on kai vähän myöhäisempiä herääjiä. Yläkuvassa hortensia näyttää elonmerkkejä.
Kirsikkapuun silmut ovat kivasti paisuneet. Mukavan tuuhea tämä on, toivottavasti tulee tänä vuonna niitä kirsikoitakin!
Punaherukka oli pitkään nukuksissa, mutta näyttää kuitenkin olevan elossa.Mustaherukat lehdet kasvavtkin nopeammin!Ja vielä neilikkaruusu: elossa! (Sen kaverikin on, jee)


6 kommenttia:

 1. Ihania silmuja!
  Kuule ei punahattu täälläkään to-del-la-kaan vielä verso, älä ny vielä heitä toivoa :-D Suurin osa perennoista on vielä visusti mullan sisässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei muuten yhdessä sittenkin näkyy alut! Jipii! Kun oikein kaivaa sitä multaa... Ei vaan, kyllä näkyi kaivamattakin.

   Poista
 2. Jatkuvaa tutkimista tämä aika on. Eniten innostaa perennapenkin jokainen nouseva silmu, siellä voi olla miellyttäviä yllätyksiä kun en muista mitä kaikkea tuli syksyllä istutettua. Kavun iloja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Iloa piha todella tänä aikana antaa! Yllätyksiä tullut tännekin, onneksi en tuikannut jouluruusua ihan vaalean kulleron päälle. Täytyykin olla tarkkana. Kukkapenkkikartat olis hyvät :)

   Poista
 3. Kaikki pienet vihreän pilkahdukset tuovat kevääseen iloa. Mukavaa, että silmut vihertää jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet vihreät on tosi tärkeitä : ) Seuraavaksi lehtien jälkeen tarkkaillaan sitten kukintaa.

   Poista