16. toukokuuta 2013

Pikkuaskarteluja


Tyttären synttärit lähestyvät jälleen ja kutsut lähtivät jakoon kavereille. Yhdessä tehtiin kortit kesäisistä materiaaleista. Kutsu -sanasta tehtiin monia versioita ja kortteihin valikoitui mun "vanhalla kaunolla" kirjoittamani sana. Tytön mielestä tuo kirjoitustyyli on niiiin paljon ihanampi kuin nykyinen ja siinä olen kyllä samaa mieltä. Oikeastaan aika harmi, että kaunokirjoitus tuntuu olevan häviämässä tai ainakin se on muuttunut lähes tekstauskirjoitukseksi.Töissä käytettävää läpyskää varten tein helmistä kaulanauhan. Kiva tuli, mutta ehkä vähän turhan isokokoisia helmiä käytin, koska hökötyksestä tuli aika painava. Voi tuon kanssa kuitenkin toimia ja yllättävän hyvin se käy eri vaatteisiinkin.Sitten on vielä pakko laittaa kuvat ihanista lasten koulussa tekemistä äitienpäivälahjoista! Tyttö oli tehnyt puhallustekniikalla kirsikanoksataulun. Pallerot on paineltu pikkurillillä :) Huomioni kiinnittyi heti aluksi aika keskellä olevaan kiekuraoksaan, joka on erityisen viehko. Ihana tämä taulu, pitäisi varmaan kehystää!Poika oli tehnyt tällaisen kauniin kupin. Hänen opettajansa oli kuulemma katsonut ideoita Pinterestistä ja muistankin siellä nähneeni kuvia tällaisesta tekniikasta. Kuppi oli lisäksi pakattu silkkipaperiin, johon oli lyijykynän kumipäällä painettu palloja (tähän idea myöskin Pinterestistä!). Aivan ihana tämäkin. Lasten tekemät jutut on ylipäätään huippuja ja erityisen merkityksellisiä, mutta nämä kaksi ovat ehkä ihanimmat ikinä.

: ))

2 kommenttia:

  1. Onpa mahtavaa, että kouluissa askarrellaan uusien ideoiden mukaisia juttuja. Ettei aina niitä samoja. Minusta tuntuu, kun katson siskontytön koulutöitä, että opettajat ovat ideoineen jämähtäneet jonnekin 80-luvulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan huikeaa että opettaja on keksinyt hyödyntää uusia ideoita! Toivottavasti tuo tendenssi lisääntyy tulevaisuudessa. Joskushan on hauskaakin, että tehdään retrokäsitöitä, pienissä määrin.

      Poista