8. toukokuuta 2013

Elli 2 vuotta


Elli Beetu Pauliina Toopentytär on tänään kaksivuotias! Silloin vuonna 2011 päivä sattui olemaan äitienpäivä. Nimillä on tarina, jota ei taida ollakaan vielä avattu tämän uuden blogin puolella. Kutsumanimi on ihan keksitty vaan, taisimme pyöritellä joitain kuninkaallisia nimiä pilke silmäkulmassa ja Eleonoorasta kai se sitten tuli. Beetu on selvä jatkumo edelliselle kissalle, Aatulle. Pauliina taas löytyy kaikilta kahdelta perheen muulta naispuoliselta välinimistä, joten tottahan se oli Ellillekin annettava. Ja ihan pakko oli vielä tunkea Toope-emonkin nimi mukaan, on niin hauska nimi. Toope oli kaunis kilpparityttö hänkin, luultavimmin asustelee vielä Lapualla.Päivänsankari sai aamulla herkkuja, mutta oli  niistä lähinnä hämmentynyt ja uskaltautui maistamaan vasta noin vartin päästä. Ei olla meillä totuttu Sheba-aamupaloihin ;)Ja sitten vois mennä ulkoilemaan!


10 kommenttia:

 1. Suloinen synttärisankari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin :) Toinen ei vaan oikein taida tajuta, että tässä päivässä olis mitään ihmeellistä;)

   Poista
 2. Paljon onnea suloiselle Ellille! Kissojen juhlatarjoilut ovat hankala juttu, pitäisi tietää mikä on varmasti herkkua, ne ovat niin konservatiivisia ruoan suhteen. Hyvä kun kuitenkin maistui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron Ellille! Onhan oikeastaan aika hyvä, ettei ole tottunut herkkujen makuun, ei sitten osaa niitä pyydelläkään. Sheba on kuitenkin ollut edellisten kissojen ehdoton herkku, että ihmettelen vähän ettei Elli sitä arvostanut.

   Poista
 3. Voi miten mainio nimi ja hyvät perustelutkin vielä! :D

  VastaaPoista
 4. Selvät on sävelet, mikä on päivän kulku :-D Ransulla on ihan sama, ensin ruokaa ja sitten ulos, ei sillä ole väliä jos en itse ole vielä ehtinyt edes vetää housuja jalkaan, kun ulos on päästävä.
  Paljon onnea päivänsankarille! Ihana tyttö ja asiaankuuluva litania nimiä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli kiittää! Juu rutiinit on oltava ja ulkoilun jälkeen tietysti nukutaan!

   Poista