15. toukokuuta 2013

Sipulikukkasia



Ihan melkein kohta avautuu tulppaanit! Tosin ne on olleet tuossa jamassa jo päiväkausia, hmmm... Muistaakseni nämä on jotain isohkoja kerrannaisia, joten kaipa ne tarvitsevatkin paljon voimaa. lämpöä ja valoa avautuakseen. Toivon, että kukinta on edes vähän hieno kun näin kauan antavat odottaa!



On tämä niin jännää aikaa... Ihan uusia tuttavuuksia nimittäin kaikki nämä, viime syksynä istutettuja.



Takapihalla ovat jo kukassa nämä valko-oranssit narsissit, pienempiä vielä odotellaan. Komea on kukinta näillä, aika isoja ovat kukat. Ja hauska väritys, lehden tyvestä löytyy vähän keltaistakin. Näiden viereen istutin myös koko-oransseja versioita.




Ihan kuin nämä ottaisivat autinkoa ;)



Nämä vaaleankeltaiset taas ovat jo vanhoja tuttavuuksia, toissasyksynä istutteuja. Ystävämme toivat pussin meille lahjaksi kun olimme istuttamassa entiseltä pihalta siirrettäviä kasveja. Talokaupat oli muistaakseni tuolloin jo tehty, mutta avaimia meillä ei vielä ollut. Vähän oli outo tunne istutella kasveja pihalle, joka ei ainakaan tuntunut vielä omalta, vähän niinkuin toisten nurkkia olisi kaivellut. Hauskaa, että nämä narsissit muistuttavat tuosta erityisestä päivästä :)


2 kommenttia: