4. kesäkuuta 2013

Melko kukkeaa


Tulppaaniloistoa on tullut kuvattua lähes päivittän, pakko siis jakaa vielä vähän näitä alkukesän kukkakuvia.Tulppaani ja pioninnuppu limittäin. Nuo kerrotut tulppaanit todella ovat lupaustensa mukaisia: pionimaisia :)Mustanpuhuvat yksilötkin sitten aukenivat ja niillä onkin pituutta komeasti."Myrkkyleppäkerttu" taapertaa tulppaanissa. Lapsena kutsuimme niitä tuolla nimellä, tuskin on virallinen.Opettajille valmistui sitten ne purnukat, viimeisenä iltana kovalla tohinalla. Hillopurkin kuoreksi virkkasin matonkudetta ja vähän koristelin. Lapset halusivat antaa kielojen lisäksi karkkia, joten herkkusuklaalevyt sidottiin värillisellä niinellä vielä purkin kylkeen.


6 kommenttia:

 1. Me kutsuttin noita myös myrkkyleppiksiksi. Urbaania legendaa. On se kumma miten muksuilla sana kiertää :D

  Onko tuo kerrottu vaaleanpunainen Angelique? On ne vaan kauniita ja ihan pionin näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, taitaa se olla Angelique. Niillä on kaunis muoto, oikeastaan aika epä-tulppaanimainen!

   Poista
 2. Ihanat tulppaanit, minä en ole laittanut muutakuin parvitulppaaneita, pitäisi varmaan ryhdistäytyä, niin ovat kyllä kauniita. Aurinkoista viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa villiintyä syksyllä sipulipussien äärellä, se palkitsee keväällä :) Aurinkoista viikkoa sinullekin! Hellettä piisaa nyt...

   Poista
 3. Ihania tulppaaneita, niitä täytyy istuttaa taas syksyllä, kevään ilo on sen arvoista. Kauniita kielolahjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, syksyllä taas sipulirumbaa tiedossa. Koitan jaksaa nostaa nuo vanhatkin sitten kuivumaan. Ja hankin takuulla lisää syvempiä värejä ensi kevääksi.

   Poista