2. tammikuuta 2014

Sukkasia, kuplasia sun muuta



Vuoden ekan postauksen saa kunnian aloittaa riemunkirjavat "yllätys"-raitasukat. Sinänsä näissä ei ole suuria ylläreitä, sillä kerin itse kaksi identtistä kerää ja neuloin Magic Loop -tekniikalla kaksi sukkaa aloittaen kärjestä. Koulutuspäivä oli 26.11. ja silloin pääsin jo pitkälle varteen. Ensimmäisen sukan päättelinkin vissiin marraskuun puolella, mutta toisen vasta muutama päivä sitten. (Ai miten niin tuskainen määrä pääteltäviä pätkiä...?)

Enimmäkseen sukissa on 7veikkaa ja Menitan Lauri -sukkalankaa (mm. tuo ihana oliivinvihreä!), seassa jotain random-pätkiä muista laaduista. Kyllä vaan nuo iloisenkirjavat värit saa hyvälle tuulelle! 



Kuplalapasia, jotka olivat syksyn suuri hitti lähes kaikissa neuleblogeissa pääsin tekemään vasta nyt. Kannatti kuitenkin odottaa, ohje on tosi kiva ja myös nuo langat jo poltteli kovasti lankakopassa. Ovat nimittäin ihanaakin ihanampaa suomenlampaanvillaa Elsan lempituolista! Vaaleanruskea on värjätty kuusenkävyillä, eikös olekin kaunis sävy? Lämpimät terveiset vaan Sailalle, nämä langat on huippuja : ))



Joulupukin pakettiin ennätti vielä yhdet sormikololapaset. BBB:n Renoir -langasta, vanhahko alelöytö Menitasta. Hauskat sävyt ja mukava tuntu, sopii lapasiin hyvin. Tulevaisuudessakin voisi tehdä ranteeseen noita aina oikein -kerroksia, näyttää paksulla langalla veikeiltä ja tuo sopivasti paksuutta.



Nämä sukkaset menivät kampaajalleni ja olivat oikein pidetyt :) Mallin jalat ovat hassun pienet aikuisten sukkiin, mutta mitäpä pienistä. Näissä lankana Lauri, paitsi tummanruskea on 7 veljestä.
  


Ja vielä lopuksi, sain tunnustuksen Rikkaruohoelämää -blogista! Tuhannet kiitokset between, tämä oli kiva yllätys : )

Hyvää uutta vuotta kaikille!!


12 kommenttia:

  1. Voi kun haaveilen tuollaisista räsymattoraitaisista sukista, mutta se lankojen päättelyn ajatteleminenkin uuvuttaa :O) Kovan työn olet tehnyt ja lopputulos on aivan hurmaava!!! Kivoilta näyttävät myös muut neulotut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan karsea homma! Mutta lopulta sitten palkitseva. Eikä siihen kuitenkaan niin kauan mene, kun vaan jaksaa tarttua härkää sarvista ;) Suosittelen raitoja päättelyurakasta huolimatta!

      Poista
  2. Siellä kyllä syntyy kaunista!

    VastaaPoista
  3. Katsoinkin, että onpa erityisen kauniit nuo kuplalapaset ;-D Hyvä että tykkäät! Minustakin lanka on huippuihanaa, tosin siinä saattaa olla (ja onkin) roskia, toisaalta se tuntuukin sitten aidolta tavaralta sormissa, mikä on kiva juttu.
    Ihana tuo kuplamalli, tuohon täytyy tutustua! Mahtavan näköistä myös tuo Renoir-lanka. Totta, että aina oikein on kiva resoriin, itse tykkään siitä kovasti myös villapaitojen ja neuletakkien alaresorina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika roskatonta on ollut tähän asti, taisin putsata pahimmat silloin kun kerin. Kupla on kiva, kannattaa sortua : ) Se on myös koukuttava malli. Ja senkin ranteessa on aina oikein -neuletta! Helmineulekin toimii vastaavissa paikoissa hyvin, jos haluaa vaihtelua raidallisuuteen.

      Poista
  4. Kyllä olet taas ollut ahkerana! Kuplalapaset näyttävät niiiiin lämpimiltä.

    Minulla ei ole ollenkaan lähtenyt puikottelu käyntiin tänä talvena. Olen ollut muutenkin laiska ja saamaton, joten ehkä se menee samaan pikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimät ne ovatkin (vaikka en ole toki pakkasilla päässyt testaamaan), tai siis ainakin tiiviit koska lanka on melko paksua. Nyt on tekeillä sama malli samoilla puikoilla, mutta ohuemmalla langalla.

      Mä en ihan usko sun laiskuuteen, ainakaan kun näin sen kauniin sateenkaarihuivin tänään blogissasi ; ))

      Poista
  5. Ihanan raitasukat kudoit kampaajallesi. Tosi raikkaat. Kaikki muutkin kudonnaiset ovat tosi hienoja.

    VastaaPoista
  6. Kauniita käsitöitä taas täällä. Minulle joulupukki toi villasukat ja olen niistä kovin iloinen. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos : ) Onnea uusista sukista! Ne jalassa on varmasti kiva odotella pakkasia!

      Poista