17. tammikuuta 2014

Talviunilla


Vietämme täällä ihan uneliasta talvea, kerälle käpertyneenä. Yksi taljan päälle, loput muissa mukavissa koloissa. Arki rullaa omalla painollaan, mutta tuntuu kuin olisi jotenkin autopilotilla. Viikonloppu tuo onneksi jotain tavallisuudesta vähän poikkeavaa, vietämme pojan 14-vuotissynttäreitä.
Lumitöitä ei onneksi ole tarvinnut tehdä, toivottavasti ei tänä talvena paljon tarvitsekaan. Kuinka monta kuukautta siihen kevääseen nyt olikaan?Talviunien väliheräämisellä Elli pääsi vähän seikkailemaan korkeuksiin. Poika kokeili ihan huvikseen, tykkäisikö Elli nousta sylistä kirjahyllyn päälle ja mielellään se sinne kiipesi. Pölyjen keskellä ei varmaan ollutkaan niin kivaa ja äkkiä Elli olikin jo takaisin lattialla. Aika loikka, mutta eiköhän kissat sellaisen kestä.
Horrosta piristi mukavasti Rikkaruohoelämää -blogista saatu kaunis tunnustus. Paljon kiitoksia between! Nyt jaksaa taas vähän paremmin odottaa kevättä : )


14 kommenttia:

 1. Talviunilla ollaan täälläkin. Onneksi auringon näyttäytyminen tuo vähän lisää virtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko on ihana asia näin talvella, ihan uskomaton voiman ja pirteyden antaja! Toivotaan että tämä kevättalvi (optimistinen termi!) jatkuisi aurinkoisena.

   Poista
 2. Lämpimät onnittelut 14-vuotiaalle. Meillä myös vedellään talviunia, pieni hetki päivällä ollaan valveilla ja sitten taas horrostetaan :) Jospa viikonloppuna innostuisi vähän ulkoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitetään! Ulkoilusää näyttää ainakin tällä hetkellä hyvältä : )

   Poista
 3. Komppaan Mamma ännää, minäkin olen ihan talviunilla:) Meillä Helmi löytyi yksi päivä olkkarin oven päältä taiteilemasta. Ties miten sinne olikaan päässyt.

  VastaaPoista
 4. Hei sinne talvipesään! Jos intoa ja aikaa on, Saaripalstalla olisi haaste... aika haastava tosin. Ei ole pakko osallistua, mutta minun oli pakko haastaa, sillä kahvi- & herkkuhimoni oli valtava ;-)
  Onnittelut pojalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron onnittelut! Kiitokset haasteesta, noin haastavaa en ole ennen saanutkaan. Täytyy keittää kuppi teetä ja alkaa pohtimaan vastauksia...

   Poista
 5. Onnea 14-vuotiaalle. Meidän Juuso ei ole koskaan viihtynyt korkeissa paikoissa, kun taas veljeni kissa seikkailee aina yläilmoissa. Kissatkin ovat hyvin erilaisia, kuten me ihmisetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitin onnittelut : ) Voihan se olla, että jotkut kissatkin kärsivät korkeanpaikan kammosta. Ei meidänkään kukaan kissa ole ollut varsinainen kiipeilijä, Ellikin taitaa olla lähinnä seikkailija silloin, kun saa tilaisuuden ;)

   Poista
 6. Mikäpä sen mukavampaa kuin käpertyä talvinokosille lämpimien vällyjen alle. Tai päälle. Kun ulkona pakkanen paukkuu. Meillä on nyt yli -23°C
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, miten kylmää! Kyllä siinä onkin jo tarvetta lämpimille taljoille!

   Poista
 7. Talvi on ihanaa aikaa horrostaa! Niin mukavalta näyttää kisu kerällä, että tekisi mieli mennä viereen. Mikäli haluat, blogistani löytyy sinulle kahvikutsu. Myös teekuppi hyväksytään :O) Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon : ) Teekutsu kelpaa aina (jos vaan keksin vastauksia kiperiin kysymyksiin) : ))

   Poista