25. marraskuuta 2013

Pari pipoa ja sukat


Neuloosi alkaa vähitellen näyttää hiipumisen merkkejä pitkähkön intensiivisen kauden jälkeen. Tällä hetkellä kun pitää keskittyä vähän joulukortteihinkin ;)

Työkaverin pipotilaukseen valmistui vielä nämä muutamat kappaleet. Dropsin Fabelista tuli tuollainen ohuempi versio. Resorissa on palmikkoa, joka tekee siitä erikoisemman näköisen. Ihan reuna oli löysähkön luomisen jälkeen kovin reikäinen joten virkkasin siihen vielä reunuksen kaksinkertaisella langalla.



Tämä pipo on tehty omalla Globular -mallillani (linkki on tuolla pari postausta alempana). Itselleni kovin vieras väri tuo sininen, mutta hyvinhän tuo näyttää limen kanssa menevän. Lanka pipossa on Nepal. Nyt olisi muuten Dropsilla käynnissä alpakkajuhlat ja monet langat on vuoden loppuun asti 25% alessa. Pohdin kovasti tarvitsenko vaikka Alpacaa tai Nepalia johonkin, mutta toistaiseksi en ole vielä keksinyt. Alpaca sopisi ihanasti johonkin kirjoneuleeseen ; )



Yritän myös käyttää pois vanhoja lankoja. Kun kampaajani tunnusti rakkautensa perusvillasukkiin ja kertoi unohtaneensa lempisukkansa hotelliin, lupasin neuloa hänelle uudet. Luultavimmin neulon vielä parit muutkin. Lankana näissä on vuosia vanha 7 veljestä, oliskohan noin vuodelta 2004? Reippaat raidat siinä ainakin on. Kivat sukat ja vielä kivempi että tuo lanka on nyt käytetty!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti