20. marraskuuta 2013

Heijastavat poikapipot


Jälleen neuloin heijastavia pipoja, mutta nyt vähän eri idealla kuin se valmis heijastinlanka oli. Ystäväni tilasi pojilleen katu-uskottavat pipot, joissa kuitenkin olisi mukana heijastinlankaa. Lanka kummassakin Dropsin Big Merinoa, tuota aivan ihanaa kutitusominaisuuksiltaan minimaalista ja pehmeää lankaa. Mustaan pipoon jäljittelin silmukoita ohuella heijastinlangalla, mutta totuuden nimissä on myönnettävä, että en ole kummoinenkaan kirjoja. Ihailen aina taidokkaita kirjailuja, mutta itse en vaan sitä osaa. Vaikka kyllä kai siinäkin taidossa harjaantuisi, jos vaan kovasti harjoittelisi ;)
Harmaaseen pipoon koitin kikkailla vähän neliömäistä kuviota, joka kuvassa näyttääkin suht mukiinmenevältä. Päässä vaan nuo neliöt ei enää ole neliöitä vaan joka suuntaan harottavia suunnikkaita...Viime sunnuntain auringonpaisteessa kylpyhuoneen ikkunanpieleen ilmestyi vihjeeksi lähestyvästä juhlakaudesta joulukuusen siluetti. Jotenkin se sälekaihdinten raoista mystisellä tavalla siivilöityi. Hymyilytti :)


8 kommenttia:

 1. Oho! Piilojoulukuusi :-)
  Hienot pipot. Olisi varmaan mahdotonta kuvioida pipoon, joka venyy, jotakin säännöllisenä pitäytyvää geometristä kuviota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan salakavala suorastaan :)

   Melkein mahdotonta oli kuviointi. Suoraa nauhaakaan ei voinut laittaa, kun eihän se jousta. Sen olisin ehkä saanutkin suht nätisti, heh...

   Poista
 2. Tuo oli selvästi enne! Joulu tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, piilovihje :) Jos vaikka olis päässyt unohtumaan ;)

   Poista
 3. Ihan hienosti kirjottu. Kannattaa kertoa, että juuri näin olet kirjomuksen suunnitellut ja kappas - onnistui. En minä ainakaan mitään puutetta huomaa.
  Niin se joulu taas saapuu, ensin varkain ja sitten ihan hetkessä päälle pätkähtäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harma huomaa puutteita jos ei niistä erikseen mainitse. Mulla on vaan paha tapa onna kovin rehellinen. Joskus olis hyvä vaan pitää suunsa kiinni ;)

   Poista
 4. Todella katu-uskottavat pipot. En tiennytkään, että tuollaista heijastinlankaakin on saatavilla, mitähän kirjoisi omaksi turvakseen. Joulukuusikuvio on upea, ihana ilonpilkahdus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta ohuesta heijastinlangasta voi virkata vaikka kukkasen pipon koristeeksi! Pojille se nyt ei vaan sopinut ; )

   Poista