30. marraskuuta 2012

Tunnusteluita

Izmirin unikot


Sain Katjushalta Onni on... -blogista tunnustuksia oikein kaksin kappalein! Tupla-suurkiitokset!!!

Ensimmäisessä pitää vastata seuraaviin kysymyksiin: (Mukana myös Adan vastaukset, sillä hän oli vieressäni kun noita kirjoittelin. Kymmenvuotiaan suosikkijuttuja ; ) )

1. Lempinumero
15, koska olen syntynyt 15. päivä. Ja siksi, että se vaan on kiva numero.
Ada: Kymppi.

2. Alkoholiton suosikkijuoma
Pepsi max ja monenlaiset teet. Suurkuluttaja molempien suhteen...
Ada: Sitruuna-lähdevesi

3. Lempieläin
Elli-epeli ja sen lajisukulaiset. Kivoja on kyllä myös pöllöt, bambit ja siilit.
Ada: Kissa, pupu.

4. Facebook vai twitter
No FB, vaikka olen siihen melko kyllästynyt.
Ada: ??

5. Intohimoni
Käsityöt sisällä ja ulkona.
Ada: lukeminen

6.Suosikki viikonpäivä
Lauantai, koska koko päivä on useimmiten vapaata. Sunnuntaikin on omalla tavallaan kiva.
Ada: Lauantai

7. Suosikkikukka
Pioni, uusi rakkaus. Jouluruusu hyvänä kakkosena!
Ada: Kielo. Ja oliivipuu, koska Kreikassa on niitä ja koska Athene loi sen.
Toisessa tunnustuksessa pitää kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään:

1. Vasemmassa käsivarressani on verisuonten muodostama kuvio, josta erottuu selvästi kirjaimet A, N ja H. Äitini nimi alkaa A:lla, isäni N.llä ja tyttönimeni H:lla.

2. Kun olin 4-vuotias (vuonna 1979) ostimme kesämökkitontin. Ensimmäinen muistikuvani tuosta paikasta on  hyvin elävä: Keräsin metsästä kuusenkäpyjä ja tein sammaleen alle niille kolosen johon ne kätkin oravien ruuaksi.

3. Olemme perustamassa muutaman työkaverin kanssa kässäkerhoa, josta olen ihan hirmuisen innostunut.

4. Lapsena olin myös melkoinen näpertelijä. Säästin edellisten vuosien joulukalenterit ja yhtenä vuonna keräsin kaikki ja teippailin luukut umpeen. Niitä taisi olla jotain 11 kpl.

5. Aion kierrättää myös tänä jouluna ja kaivaa esiin kuvakalenterin, jonka ostin vuonna 1996 Edinburghissa opiskellessani.

6. En pysty syömään mitään niljaisen tuntuista. Esim. sienet ja katkaravut ovat tästä syystä poissa laskuista, simpukoista nyt puhumattakaan.

7. Lapsena yksi parhaista kavereistani oli meidän kissa Hissu. Näytin sille kaikki jutut, mitkä olin tehnyt tai saanut. Jos hän ei suosiolla katsonut, niin käänsin kaksin käsin kissaparan päätä oikeaan suuntaan (siis ihan pienenä lapsena ; ). Olisin myös oikein mielelläni halunnut pitä Hissua nukenvaunuissa mutta taisi mennä noin sadasosasekunti kun kissa jo hyppäsi vaunuista pois.

8. Minusta olisi ihana jäädä eläkkeelle. Olisi paljon aikaa käsitöille ja muulle puuhastelulle! 
Nämä tunnustukset on totuuden nimissä kiertäneet jo varmaan kaikki tuntemani blogit joten en jaa näitä varsinaisesti eteenpäin. Kuitenkin jos luet tätä ja sinulla on blogi etkä ole vielä saanut näitä tunnustuksia niin silloin on ihan pakko ottaa :)

4 kommenttia:

 1. Niin monta mielenkiintoista asiaa!

  Minäkin haluaisin jo olla eläkkeellä. Kunpa saisin elää pitkän elämän terveenä, jotta eläkevuosia riittäisi mahdollisimman paljon.

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksista! Mielenkiintoisia vastauksia (Adan vastaukset myös kiva rinnastus) ja paljastuksia. Kässäkerho kuulostaa kivalta, pitäisiköhän minun etsiä lähin Marttayhdistys :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Tarkistin asian, täällä kaupungissa on tosiaan 1 kpl niitä 21 cm korkeita lasikupuja, joka on kyllä niistä kahdesta Elsan lempituolin nettisivuilla olevasta pienempi (toinen, suoraseinäinen, on 25 cm korkea ja siinä on pienempi nuppi). Tässä on vähän isompi nuppi ja lievästi kellomaisesti kaartuvat seinät.
  Voit myös peruuttaa sen tilauksen jos haluat, tai odottaa kunnes pääsen kotiin saareen ja saan tuotua sieltä suoraseinäisen mallin, ellet sitten halua tätä mallia?
  Saila
  ps. hyvät vastaukset, erityisesti Adan vastaus suosikkikukkaan teki vaikutuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempi on passeli, kuulostaa juuri sopivalta!

   Viestitellään!

   Poista