22. marraskuuta 2012

Aurinkoa pimeyteenTämä vuodenaika vaatii totisesti lankaterapiaa ja sen myötä voimaa väreistä. Korkkasin yhden aarteen, Zeldan värjäämän iiiiihanan merinon ja tekaisin peruslapaset. Langasta riittää vielä pipoon.Leijonankeltaista, auringonkeltaista, kypsän viljan keltaista. Sellaista ihanaa.Värikylläiset ovat myös nämä yksilöt, TicoTicoa muutaman vuoden takaa. Tätä yhdistelmäähän oli silloin kaikki neuleblogit pullollaan mutta minä tulen vähän jälkijunassa. No ei haittaa, sen verta kiva ja toimiva setti tuo.

Neulomishulluus jatkuu...

8 kommenttia:

 1. Ooh, leijonankeltaista todellakin, aivan ihanaa tuo Zeldan värjäys! Ne ei taidakaan olla muuta kuin ihania ;-) Pitää vain löytää just se oma väri, joka on kaikkein ihanin!
  Nuo raitasukatkin on ihan mahtisukat! Olen rakastunut sun otsikkokuvan pitkiin raitasukkiin, onneksi ne pysyivät mukana vaikka blogi vaihtui... Haaveilen, että tekisin tuollaiset joskus. Kerran yritin, mutta ne oli tyhmät värit. Noissa pitkävartisissahan taitaa olla molemmat liukuvärjättyä lankaa? Mutta kun se vihreä pysyy vihreän rajoissa ja toisesta langasta tulee ne monet sävyt - siis voi, miten kauniit sukat! En ole ehkä aiemmin muistanut hehkuttaakaan, jos olen niin anteeksi toisto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks, just piti alkaa rakentamaan uutta banneria kun tuohan on ihan vinossakin :/ Ja vähän kesäinen.

   Kiitos sukkahehkutuksesta, noissa todella on aika herkut värit. Kallista, mutta ihanaa Noroa... Kelasin kyllä toisesta kerästä kelmeän harmaanvihreät kohdat pois. Ei tuon lajin sukkiin vaan VOI laittaa mitään rumaa sävyä!

   Itse sukat taas on vähän hankalakäyttöiset, kun on kengissä kuitenkin niin paksut. Ehkäpä talvipakkasilla pukeudun joskus niihin. Tähän mennessä olleet yhden kerran jalassa ;)

   Poista
 2. Kiitos aurinkoisesta terapiahetkestä! Kauniit tumput ja ihanan raitaisat sukat piristävät sateisen harmaan keskellä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa väriterapiaa! Olen käynyt ihailemassa noita Zeldan värjäyksiä, ne ovat todella herkullisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mahtisävyjä ovat, hän on hurjan taitava. On ne sellaisia aarteita, että pitää tarkkaan miettiä jotta nitä niistä neuloo.

   Poista
 4. Kiitos tästä auringosta! Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista