29. kesäkuuta 2018

Neuleita ja mökkeilyä
Tässä on valmistunut jokunen neule kevät- ja kesäkiireiden keskellä. Viime kesänä tehty keltasävyinen Knit ´n Slide sai mustavalkoharmaan kaverin. Niin on kiva huivimalli, että kannatti tehdä toisenkin kerran.Huivilla on kokoa kivasti ja noi reunan jutut on kyllä hauskat. 

Malli: Knit ´n Slide by Stephen West (maksullinen ohje Ravelryssä)
Langat: Ekstramotek Viki (Etsystä), Hedgehog Fibres Sock värissä Typewriter ja Madelinetoshin Twist Light värissä Leopard. Lisäksi Dropsin Brushed Alpaca Silkiä mustana.
Puikko: 4 mmTyökaverini pitää kovasti keltaisesta ja koskapa hänellä on piakkoin synttärit, tein hänelle sukat. Tämä malli ihastutti heti sen nähtyäni. Siinä on erilaisia kaavioita yhdistettäväksi, joten seuraavista sukista voi sitten tehdä taas vähän erilaiset. Mokasin kyllä tuon jalkaterän, sillä neuloin mallia myös jalkapohjaan. Olisihan nyt pitänyt tajuta (ja lukea ohje huolella!), että pohjaan kannattaisi neuloa silleää. Olin jo toisen sukan tehnyt enkä viitsinyt kokonaan jalkaterää purkaa. Testailin sukkaa jalassa ja totesin, että ei tuo kuvio onneksi niin kovasti jalkapohjaa paina. 

Malli: Mixalot (Ravelryssä maksullisena)
Langat: Arwettaa keltaisena, Running yarn sockia (Etsy) tummanharmaana, Alizen superwashia alussa, kannassa ja lopussa. Sinapinkeltaiset raidat Socks yeah!
Puikot: 2,5 mmJuhannusta vietimme uusitulla kesämökillä. Isäni on tehnyt kevään aikana valtavan työn ja laittanut kaikki mökin pinnat uusiksi. Tumma. kellastunut (jo oranssi) mänty väistyi seinistä, katoista ja lattiasta ja tilalle tuli valkoista ja harmaata. keskeltä mökkiä purettiin valtava takka, joten koko tila on nyt yhtenäistä ja avaraa. Elli oli meillä mukana ja viihtyi siellä erinomaisesti!Elli pääsi myös ulkoilemaan valjaissa, tykkäsi siitäkin erityisen paljon. Oli kaikenlaista haisteltavaa ja kuunneltavaa, ihan eri tavalla kuin kotipihalla.(Onneksi mökiltä ei ole vielä löytynyt yhtään punkia ja toivotaan, että ei ihan heti löydykään!) Suuri seikkailija tutkii ympäristöään ja palaa pian mökkiin nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Kaikkea kaunista! Miten elegantti huivi ja harmoniset sukat ja sokerina pohjalla ihana Elli! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon : ) Välillä on kiva neuloa värikkäämpien sijaan jotain neutraalimpaa.

      Poista