23. elokuuta 2013

Chippailua


Monissa blogeissa pyörii nyt hauskoja värilastukuvia, joita voi tehdä kätevällä Chip it! -ohjelmalla (www.letschipit.com). Mukavaa puuhaa tuo chippailu, vaikka lastut on välillä hieman outoja. Mistähän nuo yläkuvankin kaikki harmaat ja oikean puolen vihreät ovat pompanneet, jostain varjoista kai?

Vihreä on hiipinyt pieninä määrinä sisustukseen nyt syksyn tullen, H&M Homesta oli ihan pakko saada nuo kasviverhot. Tykkään kovasti! (Ikkunan ulkopuolella voi nähdä kissan ulkoiluttajan hieman tylsistyneenä.) Fiikusta on myös vähän parturoitu, että pysyy paremmin pystyssä ja että vie vähemmän tilaa.
Olohuoneessa on vaihtunut kartta sohvan päällä ja sen myötä huoneen sävyt erilaisiksi. Punaiset on jäähyllä ja palaavat ehkä kevääksi. Uusi isompi matto olisi toivelistalla ja toista sohvaakin vähän haikaillaan. Ihan hyvä kuitenkin tämäkin tilanne, hyvin pärjäillään näinkin.
Eteiseen/ruokailutilaan ripustin vanhat Metsovaaran perintöverhot, miehen mummolasta peräisin olevat ihanuudet. Kuosin nimi on Orvokit. Vähän tummaa saa näin alkusyksystä ollankin, keväällä voi taas sitten vaalentaa. (Ja taas nuo harmnaat tuolla lastussa kummittelee, sekä kirkas keltainen.)Tässä sama kohta kuvattuna toisesta suunnasta joskus talvella. Hieman yksitoikkoisempu väriskaala!Ja tässä myös viime talven värejä (tai värittömyyttä ehkä enemmänkin).

Näitä talvikuvia kun katsoo niin oikein kutkuttaa ajatus, että kohta saa taas ripustaa ikkunoihin paperitähtiä ja alkaa polttaa kynttilöitä. Ihanaa! Mutta ensin nautitaan kuitenkin vielä valoisuudesta niin kauan kuin sitä suinkin vielä riittää.

Jos innostuit chippailemaan omaa kotiasi niin vinkkaa siitä kommenttiboksissa!


4 kommenttia:

 1. Näköjään tämä ohjelma tosiaan löytää ihmeellisiä värejä tuolta kuvien uumenista, mistä lie! Hassua, kun tuon yhden vihreä nimikin on houseplant, se on tosiaan teidän fiikus :-D
  Teillä on niin ihana koti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saila : )

  Juu tuo houseplant oli hauska! Ihan saman värinen.

  VastaaPoista
 3. Jänniä värejä on teiltäkin löytynyt! Meillä on suurin osa kuvista otettu ison ikkunan kanssa, jolloin värit tulisivat suurimmaksi osaksi ulkoa joka tapauksessa, joten en ole jaksanut perehtyä tähän. Katselen muiden värilastuja sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonvalo vaikuttaa kuviin tosiaan ihan ihmeellisen paljon. Näin kesällä kuvaus vielä on suht helppoa, mutta talvella taas tuntuu melkein mahdottomalta. Onneksi valoa riittää iltaisinkin vielä moneksi viikoksi : )

   Poista