20. maaliskuuta 2013

Liftarintapainen


Kun kerran on vielä täysi talvi, niin käytetään sitten villahuivia! Olen ihaillut ihmisten tekemiä Hitchhiker -huiveja, mutta periaatteesta en halua maksaa neuleohjeesta (koska ilmaisiakin on pilvin pimein). Niinpä kokeilin ihan itsekseni tehdä tuollaista harjareunaa lisäämällä tasavälein neljä silmukkaa työn toiseen reunaan. Vastaavasti kavensin joka kerroksella yhden silmukan toisesta reunasta ja lisäyskerroksella myös ns. nurjalta puolelta. Tuloksena tasaisen vino pötkö, jonka toisessa reunassa harkkoja.


Lankana jälleen yllätyskerää Purosta, melkoisen pehmeää kaulalla. Ja kiva päättelyurakkakin oli :) Uusi-vanha ihastusvärini oranssi puskee eri puolilta esiin, kuvassa näkyvä paita yhtenä esimerkkinä. Väristä oikein pirskuu energiaa!Oranssia tekee mieli kerätä myös kotona näkyville. Kaivoin kesälomareissuilta tuotuja simpukankuoria ja kiviä täytteeksi ja mahtui sekaan myös yksi kalteva tornikin.
Kauniita kiviä laitoin myös Elsan lempituolista hankitun lasikuvun alle. Kivet on Marmaranmeren rannalta ja joukossa on myös meren tyrskyissä pyöristyneitä tiilen- ja betoninpalasia, kivan värisiä sellaisia.

Näitä katsellessa tulee pakostikin kesähaaveet mieleen. Kohta, kohta...


6 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Minäkään en raaski ostaa ohjeita vaan yritän säätää ilmaisohjeista maksullisen näköistä. Sinä onnituit omassasi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Säätäminen onnistuu välillä ;) Aina kannattaa kuitenkin yrittää, usein tulee persoonallisen näköistä joka tapauksessa vaikkei onnistuisikaan.

   Poista
 2. Ihanan iloinen huivi! Kauniita käsitöitä sinulla täällä muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tähän "muka-kevääseen" tarvitaan kyllä jotain ilostuttavaa vaikka sitten käsitöistä.

   Poista
 3. Iloista! Oranssi piristää kivasti.

  VastaaPoista