18. syyskuuta 2013

10 kuvaa kesään


Viime vuonna oli hauska seurata blogeissa 10 kuvaa kesään -haasteen etenemistä. Hieno toteutus oli esim. Susannan Työhuoneella (kliks).

Nyt kun on niiiin ihana (?) syksy-ilma niin näppäsin ekan kuvan tähän projektiin. Selkä vasten ikkunoiden välistä laudoitusta ja kameralla zoomaus niin, että autotallin räystään reuna jää juuri kuvan vasemman reunan ulkopuolelle. Koitan osua muinakin kuukausina sitten samaan kohtaan ;)

Kesäkalusteet on vielä toiveikkaasti ulkona, eikä siitä niin kauaa ole kun viimeksi ulkona söimme. Tänään sataa, mutta huomenna kuulemma sit taas ei. Ehkä terassilla voisi vielä tänä syksynä istuskella?


Tässä ohjeet haasteeseen:
- Valitse yksi ikkuna kodistasi tai tietty kohta pihamaaltasi, josta kuvaat kuvasarjasi
- Valitse kuukauden päivä jolloin kuvaat, summittainenkin varmaan käy.
- Ota kuva samasta paikasta joka kuukausi, aina valitsemanasi päivänä tai niillä main ja julkaise se.
- Halutessasi voit julkaista aina kuvan yhteydessä myös kertyneistä kuvista kootun kollaasin joka kuukausi 

- Ja hei, viimeisen kuvan aikoihin sinulla on kiva kuvasarja vuodenaikojen vaihtumisesta ja juhannuskin jo tekee tuloaan!

14 kommenttia:

 1. Mainiota, että päätit ruveta itsekin toteuttamaan tätä!

  Minäkin olen miettinyt, että tekisin tältäkin vuodelta samanlaisen sarjan, mutta pihalta ei löydy sellaista kohtaa, jota haluaisin kuvata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän voisit kuvata teidän kaunista taloa!

   Poista
 2. Kiva idea! Täytyypä katsella sopivaa kuvakulmaa kesän odotukseen.

  VastaaPoista
 3. Tämähän on tosiaan loistava, korvan taakse meni ja täytyy kyllä ryhtyä toteutukseen tämän osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva! Hauska nähdä sinunkin kymmenen kuvaasi!

   Poista
 4. Kävit kommentoimassa blogiini ja tulin katsomaan sinun blogiasi. Kiva löytää uusi blogi, joten kirjauduinpa vakilukijaksesi.

  VastaaPoista
 5. Hei nyt inspiroiduin minäkin ja lähden mukaan haasteeseen! Vuoden kiertoa on mielettömän hienoa seurata, ja mikäs tämän mukavampi tapa. Kiitos ideasta!

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
 6. Tuo samasta kohtaa kuvaus on kiva idea. Mullakin on vielä kalusteet pihassa. Kyllä ne sais jo viedä pois, ei niissä enään kukaan istuskele. Linnut vain kakkivat ne :( :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalusteiden raahaaminen syksyllä ei kyllä ole mielipuuhaa, mutta pakko se vaan on jossain vaiheessa tehdä. Lehdetkin niihin jo liimaantuu... Mutta enää noin 9 kuukautta kun ne saa jo ottaa esiin!

   Poista
 7. Onnea kovasti Inka:) arvonnan voitto osui sinun kohdallesi. Laitahan yhteystietosi blogimailiini, niin laitan lahjatilauksen tulemaan.

  VastaaPoista