1. huhtikuuta 2013

Tilkkuhurmiossa


Innostuin pitkästä aikaa tilkkuilusta törmättyäni kivaan ohjeeseen. Lainasin töistä ihan kunnon välineet suikaleiden leikkaamiseen ja kyllä sujui kuin tanssi! Suikaleita tarvitaan aimo kasa, joten ei niitä käsin (=saksilla) olisi saanut leikattua ainakaan noin nopeasti.Voi olla, että noita suikaleita tuli vähän liikaa...? Jää nähtäväksi, pääseekö kaikki tällä kertaa käyttöön, vai tuleeko viisi tilkkupeittoa ; )Menitan Outlettiin on muuten tullut mahtava valikoima Rowanin kankaita. Meinasin pyörtyä, kun näin ne. Niiin ihania!! Vaikka noita kankaita on jo melko kasat, oli silti pakko ostaa muutama 20 sentin suikale niitä ihanuuksia. Sitäpaitsi noihin "vanhoihin" kankaisiin on jo vähän kyllästynyt tavallaan, kun aina pyörittää niitä samoja. Toivottavasti tuohon peittoon nyt uppoaa paljon vanhaa kangasta, I wish...Kokeilin myös putkivirkkausta ja rautalangan laittamista sen sisään muotoilua varten. Tämä hökötys meni tyttären kaverille synttärikortiksi. Oikeasti noi kirjaimet pitäisi olla kaikki isoja, mutta kun tuo vanhan kaunon pyöritys vaan on niin mukavaa...


8 kommenttia:

 1. Ihania kankaita! Yritin klikkailla ensimmäisen lauseen kaikkia sanoja, jos olisin päässyt kurkistamaan kivaan ideaasi, muttei auennut. Maltilla vaan odottelen millainen tilkkutyö syntyy.
  Hauskasti väännetty synttärikortti :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, pahoittelut! Meinasin kyllä linkittää mut sit ajattelin, että vasta vähän valmiimpien tilkkujen kanssa. Tässä siis löytämäni ohje, tekstissä linkki kaleidoscope -peittoon, jossa näkyy lopputulos.

   http://filminthefridge.com/2009/04/27/a-string-quilt-block-tutorial-paper-pieced-method/

   Poista
 2. Ihania kankaita tilkuissa!! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Noi on just noita vanhoja, jotka kyllästyttää ; ) Ei kyllä uskois. Mutta kohta ne hupenee ja pääsee uusiin käyttöihin.

   Poista
 4. Nautin kun on vielä lomapäivä ja ehtii käydä blogistaniassakin! Sie ootkin ahkeroinu oikein olan takaa. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta (tai tuloksia, hih), kankaat ovat ainakin jo lupaavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Toivottavasti lopputulos on toivotunlainen, värikkyyden puuttesta ei ainakaan pitäisi olla kyse ; )

   Poista