29. tammikuuta 2013

Ilotyynyt


Taas iski yllättävä tarve saada värejä ympärille, siispä tyynyjen ompeluun! Kangaskaapista sitä väriä onneksi löytyy :) Näistä kankaista melko iso osa on Tildaa, mukana myös ameriikasta tilattuja ja pari Amy Butleriakin. Oranssia oli nyt taas pakko saada mukaan, vaikka se on pari viime vuotta ollut täysin nou-nou. Olin joitakin vuosia sitten ihan hulluna oranssiin ja nyt se tekee vaivihkaa paluuta. No olohuoneen seiniä en ala sentään oranssiksi pistämään, mutta ehkä keväämmällä voisi jo ripustaa oranssit verhot...?Tildaa tässäkin, muutamalla vierailijalla höystettynä. Olis kiva saada kangaskasoja hiukan vähenemään, mutta eihän ne näistä pikkutöistä tunnu hupenevan yhtään. Tartteis kai tehdä uusi, värikäs päiväpeitto. Ei yhtään hullumpi idea muuten!Tyynyjen alapuolet on ´yksiväriset´. Ylemmässä alapuoli on pyjamahousuista, jotka ostin hätätilanteessa Tanskasta kun jäi yökkäri matkasta. Rakastuin kankaaseen ja ostin housut alesta sillä uhallakin että ne olivat noin miljoona numeroa liian isot. Enemmän tuosta kankaasta kuitenkin pääsee iloitsemaan tyynyssä kuin kaapin perukoilla. Ja isoissa housuissa on paljon kangasta :)


7 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäät tyynyt!!!

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana "ongelma"! Siis tuo kangaskasojen vähentäminen. Kivoja tyynyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanan vapauttavaa myös oivaltaa, että niitä kankaita voi ihan reilusti käyttääkin, eikä vaan jemmailla :)

   Poista
 3. Ihanan värikkäät ja muhkeat :) Ja hauska muisto tuli noista yöhousuista :) ei sitä ikinä tiedä mihin mikäkin vaate päätyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, koskaan ei tiedä ;) Muistot säilyy sitten jatkojalostetuissa tuotteissa. Jotain kivaa noista housuista vielä saisi!

   Poista
 4. Minä oon hulluna oranssiin! Ihana tyyny!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista