23. tammikuuta 2013

Shampoohylly ja sauna


Hei, meillä on shampoohylly :) Se on niin iso ja mullistava asia, että ansaitsee ihan oman postauksen. Eipä tartte enää lattialta kyykkiä pesuaineita. Mieheni on itse sen väkertänyt PAKSUSTA ja PAINAVASTA täyspuusta. Tuloksena on ehkäpä meidän kodin kaikkein painavin kaluste. Se on katossa kiinni ruuveilla, toivotaan, että myös pysyy pystyssä.

Puu oli niin tiivistä, että leikatessa kuumeni ihan hurjasti. Voisi kuvitella, että tiiviyden takia se ei ime niin paljon vettäkään sisäänsä? On siinä vielä musta sauna-supikin päällä, jonka pitäisi olla vedeltä suojaava. Katsotaan nyt, kuinka nopeasti tuo hylly lahoaa.
Saunakin on nyt valmis, suurin piirtein ainakin. Pohditaan vielä, pitäiskö lauteidenkin olla mustat. Kaide ainakin voisi olla, ja ehdottomasti tuo henkaritanko katon rajassa. Aina saunoessa meillä on päällä himmeämpi valo lauteen alla, mutta on tuo oven päällä oleva valo ihan hyvä siivoukseen vaikka. Kesällä taas on varmasti kiva saunoa ihan vaan ikkunasta tulevassa valossa.Saunan ovi piti tilata omien mittojen mukaan, koska oviaukko oli niin erikoisen kokoinen. Ovi on kiva ja erityisesti pitkä ripa ;)

15 kommenttia:

 1. Onpas ihana shamppoohylly! :) Ja saunakin on hieno :)

  VastaaPoista
 2. Hieno hylly! Saunakin näyttää todella kutsuvalta ja lauteet ihanan tilavilta. Makoisia löylyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, löylyt on tosiaan makoisat tuossa saunassa :) Lauteillekin mahtuu hyvin.

   Poista
 3. Upea kylpyosasto, kyllä tuolla kelpaa nautiskella puhdistumisesta ja rentoutumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ollaan ihan nautiskeltu tähän asti ja nyt kun vielä saatiin tuo hylly niin avot!

   Poista
 4. Heh, teillä käydään pitkäripaisesta harva se päivä!
  Ihana saunaosasto, ultrahieno hylly!
  Mustat saunat, jotka nyt on muotiakin, on kivan tunnelmalliset - tulee sellainen savusaunaolo. Lauteetkin olis nätit mustina, kunhan niistä ei tartu mustaa peffaan :-D Tai vähän vaaleampina, joku sellainen läpikuultavampi musta petsaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin, että joskus edes pitkäripaisessa asioidaan, kun muuten ei meillä tuo alkoholi kulu, vanhenee vaan kaapissa.

   Pitäisi tuon sauna-supin olla sellaista ettei tartu, voi käyttää lauteissakin ja kaikissa saunan puupinnoissa. Yhden kerran jos maalaa niin pitäisi jäädä "vaaleanmustaksi".

   Poista
 5. No nyt pysyy putelit järjestyksessä. JÄmäkän näköinen hylly!
  Hyvälle näyttää saunassa. Miekin otin tässä yks ilta puheeks saunassa, että mitäs jos hujautettais mustaks. On niin tunnelmallinen tumma sauna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyy tosiaan ja löytyy helposti purnukat. Mustat saunat on kovasti muotia nyt, ja ihan ymmärrettävästi. Kannattaa hujauttaa sauna tunnelmallisen mustaksi, suosittelen!

   Poista
 6. Todellakin hieno shampoohylly. Kerkesin jo miettiä, että mistäköhän tuollaisia kapoisia löytyy, mutta sehän oli tietysti itse tehty. Taputukset isännälle!

  Muutenkin teidän sauna ja pesuhuone ovat kuin jostain kylpylästä, niin tyylikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitetään taputukset miehelle, kiitos kovasti :) Miksiköhän ei tuon kokoisia ole myynnissä? Olisi varmasti sopivia moneen kylppäriin.

   :)) Kiitos!

   Poista
 7. Onpa onnistunut remontti, hienolta näyttää!
  Näin kuvasta katsottuna lauteet vois olla kivat myös harmaina.?
  Ja toi shampoohylly on tosi hieno!

  VastaaPoista
 8. Onpa onnistunut remontti, hienolta näyttää!
  Näin kuvasta katsottuna lauteet vois olla kivat myös harmaina.?
  Ja toi shampoohylly on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmaatakin voisi tosiaan harkita, saattaisi sopia hyvin kun lattiassakin on kaikenlaisia eri sävyjä.

   Poista