16. tammikuuta 2013

Parvi veksJee, me ollaan vähän mööpleerattu! Poika (ihan kohta 13 v.) ilmaisi halunsa luopua parvesta ja sen toteuttamista ei tarvinnut kauaa harkita. Ihan mielelläni luovuin tuosta mäntyhöhötyksestä vanhan, tumman  puusängyn hyväksi.

Parvi hankittiin pojalle kun hän oli muutamaa päivää vaille 6 v. Sängyn tuoteselosteessa kerrottiin, että ei alle kuusivuotiaille, mutta nukkui hän pari yötä siinä kuitenkin ihan sääntöjenvastaisesti ;) 7 vuotta on siis uni maistunut tuolla korkeuksissa, mutta nyt oli muutoksen aika.

Vanha sänky on ostettu osto- ja myyntiliikkeestä vuonna 1992. Se oli mulla käytössä lukioajan ja taisi olla opiskelija-asunnossakin hetken. Sen jälkeen se on seilannut mökin ja kodin välillä, milloin vaihto-oppilaan sänkynä ja milloin minäkin.Bye bye, parvi, ei jää ikävä :))

6 kommenttia:

 1. Mitä tästä taas opimme? Mitään ei kannata heittää pois, kun sille tulee ennen pitkää taas käyttöä. Kai se parvi nyt on laitettu varastoon odottamaan lastenlapsia...? No ei kai sentään ;-D
  Kukas pieni linssilude sieltä kuvasta pilkottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Eipä tosin tuollaisesta "antiikkisängystä" hevin tee mieli luopuakaan. Tosin jos ei olisi sellaista varastointipaikkaa kuin mökki niin jossain vaiheessa olisi ehkä ollut pakko luopua. Parven osat päätynee sinne samaiselle mökille. Maalattuna tuo sänky voisikin olla ihan ok, valkoinen tai musta?

   Linssilude löytää aina paikkansa :))

   Poista
 2. Kaunis, tumma sänky. Hieno muutos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on noilla sängyillä tosiaan aikamoinen luonne-ero, kaikin puolin.

   Poista