24. tammikuuta 2013

Pallosia pipoloissa


Aikani syyspipoja neulottuani halusin jalostaa ideaa hieman eteenpäin ja tehdä samalla kaavalla pallosia piparkakkureunan sijaan. Tässä ekassa roosassa pipossa pallot tuli mielestäni vähän liian korkealle, lopputulos ei näytä ihan tasapainoiselta.Tähän pallot tuli alemmas, mutta kun pipo on päässä niin pallerot voisi olla vieläkin vähän alempana. Värit tässä yksilössä kyllä meni nappiin ja tupsuunkin löytyi oikeat sävyt kolmannella yrittämällä ;)

Pipojalostus ja pallojen alennus siis jatkuu...Pipokuvauksissa assistenttina toimi Elli. Jouluruusu pukkaa ihania uusia, vaaleanvihreitä versoja ja niitä piti assistoinnin lomassa kovasti nuuhkia. Multakin oli niin hirmuisen herkullisen tuoksuista! Mitähän ainetta ne siellä Hollannissa (?) on tähän kasviin oikein laittaneet?


4 kommenttia:

 1. Hauskat pallopipot. Jospa sitten kolmas kerta toden sanois ja seuraavassa pallot ovat just siinä missä haluat :) Kivat ne on noinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kolmannella kerralla sitten tulee priimaa, kun tarpeeksi harjoittelee ;)

   Poista
 2. Jouluruususi näyttää voivan oikein hyvin. Onhan sillä hyvä hoitajakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä on huolehtija, ainakin silloin kun joku puuhaa kukan lähellä jotain. Hoitaispa Elli jouluruusua roudan sulamiseen asti, niin saataisiin kasvi kukkapenkkiin!

   Poista