27. tammikuuta 2013

Ennen ja jälkeen part 2


Seuraa toinen ja viimeinen osa ennen ja jälkeen kuvia, koittakaa kestää :)

Keittiöstä olikin kuvia jo edellisessä postauksessa, mutta tässä vielä lähikuvat. Ylempi jälkeen -kuva on otettu kesällä, jolloin sokkelit ja muut sievistelyt oli vielä vaiheessa...Vain yhdestä makuuhuoneesta on ennen -kuva, siispä tässä on jälkeen -kuva neidin tavarantäyteisestä ja ja pinkistä valtakunnasta.Katosta on tullut valkoinen ja lattiasta musta.Pikkuvessan muutoksesta olen postaillut aiemminkin, alla kuitenkin ennen -kuva kaikessa komeudessaan.Tämä "Spa-osaston" kulmaus on kaikista epäviehättävin tällä hetkellä, mutta laitan kuvan silti sillä se on sama kulmaus kuin ennen -kuvassa. Pesutornin kylkeen tulee massiivipuulevy piakkoin peittämään rumahkot kyljet.
Tässä nämä, seuraavaksi sitten jotain muuta!

Iloista sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Miusta nää ennen-jälkeen kuvat on aina tosi mielenkiintoisia. Lehdissäkin tykkään katella juttuja muutoksista.
  Kyllä on teilläkin muutos ollut parempaan suuntaan. Ihana tuo keittiö. Niin haluaisin valkeet kaapit kans - huokaan :)
  Ja tuo vessanpönttö noin on kyllä kans kiva, helpottaa siivousta huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on kyllä ajaton. Edellisessä asunnossa oli kermanväriset kaapit, tänne haluttiin ihan kirkkaat.
   Muutosten katselu on munkin lempipuuhaa, varsinkin radikaalit sellaiset!

   Poista
 2. Ennen-jälkeen kuvat ovat mielenkiintoisia, niissä näkee millaisia mahdollisuuksia tilat antavat. Piti oikein kelata moneen kertaan, kun en meinannut uskoa, että on sama tila kyseessä. Varsinkin nuo wc-kuvat ovat huikeat, miten kopista tulee viehättävä tila. Keittiö on myös kokenut hurjan muutoksen, ahtauden tunne on poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutos on tosiaan ollut aika suuri, monin paikoin ei uskoisi samoilta tiloilta! Vessat oli todella karmeat ja epäkäytännölliset, tehtiin seinä kylppärin ja pikkuvessan oviaukkoon jotta saatiin kaksi erillistä tilaa. Keittiön uudistus oli myös ihan must ja lopputulokseen ollaan tyytyväisiä.

   Poista
 3. Ai "koittakaa kestää"? Mikään ei ole kiinnostavampaa kuin ennenjälkeen-kuvat, kun muutos on näin suuri! Ihmeellistä, miten te osasittekin nähdä talon potentiaalin jo etukäteen. Minua nuo vanhat kuvat lähinnä hirvittävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun on koettu kiinnostaviksi! Kun en ollut ihan varma. Kyllä, vanhat kuvat ovat etupäässä hirvittävät. Edellinen remppa oli tehty 90-luvulla ja sen kyllä huomas ;)

   Poista