31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset


Nyt kun ulkona litisee ja lotisee vetisesti niin laitanpa muutaman pakkaskuvan. Uutena vuotena kuuluisi olla paukkupakkanen, tosin viime vuonnahan ei ollut edes lunta.

Pikku-ketun puuhamaa -blogissa Peppi oli taituroinut tosi symppiksen vinkkelis vonkkelis -puun, jonkalaisen päätin itsekin oitis toteuttaa. Tarpeet puuhun löytyi halkopinojen luota takapihalta. Varsi on katajaa ja oksat horror -kanukkaa. Koristeita löytyi ulkokäyttöön vähänlaisesti, mutta toimii nuo muutamatkin. Ruukku ei ole ihan chic, koska käytännöllisyys ajoi tässä esteettisyyden edelle: puun on pysyttävä pystyssä tuulessa ja tuiskussakin. Onneksi lumikerros vähän häivyttää muurikiven kimpaleita näkyvistä...
Tulispa pakkanen taas pian...
Tähän vuoteen on mahtunut kaikkea mukavaa käsityö- ja puutarharintamalla ja vähän remppailuakin. Vaikka vuosi 2013 ei näytä esteettisesti yhtä kivalta kun 2012 niin kyllä siitä varmaan tulee ihan yhtä mukava vuosi, ellei parempikin!

Kiitokset teille ihanat lukijani tästä vuodesta ja erityisesti mukavista kommenteistanne! Hyvää uutta vuotta ja tavataan taas tammikuussa!


4 kommenttia:

 1. Sympaattinen kuusi sopii hyvin tuohon seinustalle. Onnellista Uutta Vuotta, tavataan tammikuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikuvansa mukaisesti se on aika vinkkelis vonkkelis :)

   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Seinää vasten tuo puu tulee oikeuksiinsa! Kun on niin harva - siis vinkkelisvonkkelisharva ;)
  Ja aivan sairaan hienoja nuo edellisen postauksen kuuset!! Tosi suloisia.
  Hyvää uutta vuotta sinulle - nähdään ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Peppi :)

   Hyvää uutta vuotta!

   Poista