19. joulukuuta 2012

Ompeluhommeleita


Vihdoin viimein meillä on sohvatyynyn päälliset Bungalowin keittiöpyyhkeistä! Toin neljä pyyhettä Köpiksestä syyskuussa 2011 ja kaksi niistä on nyt tyynyissä. Käsin painettuja kun ovat, toisessa näkyy selkeästi printin rajaa keskellä ja alareunassa. Mutta mitäpä pienistä, kuosit ovat joka tapauksessa hykerryttävän herkulliset. (Miten voikin saada näin iloisen olon jostakin keittiöpyyhkeen kuosista, onko vähän säälittävää?)

Pompulanauhan kanssa oli hieman haastetta. Punainen on Tildaa ja omista kätköistä kaivettu. Tarkoitus oli hankkia samaa lisää, mutta Kampissapa ei ollutkaan enää Sinooperia, josta sitä olisi saanut : / Niinpä kokeilin onneani Yrjönkadun Nappitalosta ja sieltä löytyi luonnonvalkoista, joka passasi ihan hyvin.

Nyt on joulutyynynpäälliset, jotka saa ihan vapaasti jäädä sohvalle kevääseenkin.Ja koska mun ompeluprojektit (ja mm. nauhojen kerääminen, öhöm...) aina paisuu ihan naurettaviin mittasuhteisiin, tässä aavistus seuraavasta projektista. Pikkulahjoja pukkaa, eikä yhtään liian aikaisin. Jatkoa seuraa...

8 kommenttia:

 1. Kauniit tyynyt! Sulla on kyllä noita kaikenlaisia nauhoja melkoisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset : ) Juu ehkä noita nauhoja on vähän liikaa. Hyvä käyttää osa pois surutta!

   Poista
 2. Aika kattava nauhavalikoima! Mahtavat kuosit, siis niin ihanat! Juuri tuollaista ihanaa itämaista ornamentiikkaa, vai miksi sitä kutsuisi. Tykkään sikana, röh röh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sikaiso kiitos :) Just jotain itämaistyyppistä vivahdetta, mutta melko hillitysti kuitenkin. Tanskalaissävytteisesti sit vissiin?

   Poista
 3. Aivan mielettömän kauniit tyynyt pyyhkeistä kuoriutui! Vau mikä nauhavalikoima, aika huikea. Vasta klikkasin itseni lukijaksi, kaikkea mielenkiintoista täältä heti löytyi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan kun klikkailit tänne, tervetuloa!

   En ollut tajunnutkaan, mikä kasa noita nauhoja on ennen kuin kokosin ne yhteen läjään. Osa on tosi vanhojakin, viime vuosituhannelta asti ;)

   Poista
 4. Kauniit tyynyt sait aikaiseksi pyyhkeistä. Ihana nähdä, että jossain on parempi nauhahamsteri kuin täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään niistä kovasti. Ja nauhoista, kuten näkyy. Tämä tauti alkaa olla jo melko pahanlaatuinen.

   Poista