22. huhtikuuta 2014

Tyynelöitä


Tässä kevään aikana, ennen kuin pihatyökausi alkoi, tuli ommeltua muutama tyynynpäällinen. Nyt kun on kovin mustavalkoinen kausi menossa niin toki sohvatyynyt piti myös uudistaa. Saa väriäkin taas jossain vaiheessa tulla, mutta juuri nyt nämä kaksi miellyttää eniten silmää ja myös harmaa on nykyään ihan kiva. Joitakin vuosia sitten vielä syvästi vihasin harmaata enkä tajunnut ollenkaan, miten siitä väristä voi olla mahdollista pitää? Mutta kappas, eihän siinä nyt sitten olekaan mitään vikaa. Ikäkö tämän tekee vai?Kahden ylemmän tyynyn kankaat on Eurokankaan käsityöpuuvillalaarista. Sieltä tekee usein löytöjä, kun jaksaa vaan penkoa. Terenauhaahan ei tunnu saavan nykyään oikein mistään, joten se piti itse tehdä puuvillakankaasta. Sisälle piilotin matonkudetta. Pampulanauhoissa sentään löytyy hyvin tarjontaa : ) Alin tyyny on ihan valmista tavaraa Indiskasta.

Lattiatyyny on ollut viime vuoden tuomittuna vierashuoneeseen väärän värimaailmansa takia. Ompelin sille valkoisen hupun ja tyyny löysi oitis paikkansa kissan makuualustana. Me ryökäleet olemme menneet vaihtamaan Ellin keinutuolin lampaantaljan uuteen ja koska siinä selvästi on neidin nenään liian voimakas lampaan tuoksu, ei siinä voi mitenkään nukkua. Muutaman kerran on kokeiltu, mutta ei kelpaa. Tämä ei suinkaan ole meille ihmisille ongelma, päinvastoin! Nyt keinutuoliin pääsee siis muutkin kuin Elli.
Sille uudelle lampaantaljalle voisin näyttää vaikka kieltä...6 kommenttia:

 1. Harmaa. Minä en sitä halua muualle kuin tukkaani. Jostain syystä tykkäisin jo alkaa harmaantua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala! Olet ensimmäinen kuulemani ihminen, joka haluaisi harmaantua!

   Poista
 2. Oon ihimetelly missä sun blogi luuraa, nyt tajusin etten ollu tallentanu tän blogin osotetta tai sitte tallennus on epäonnistunu aikasemmin. Nyt löysin kuitenki tänne, seuraaminen jatkuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, kun löysit takaisin! Tervetuloa : ))

   Poista
 3. Meillä mies osti lampaantaljan, ajatuksenaan ostaa se ihan vanhinta kissaa ajatellen. Vaan se pelkää sitä ihan kuollakseen, joten yksi toinen kissamme sitten on tyytyväisenä sen ominut itselleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista! Hyvä, että taljalla kuitenkin on käyttöä : )

   Poista