5. joulukuuta 2013

Kettuasusteita pienelle


Tapaan tänään ulkomailla asuvan ystäväni, joka on saapunut joulun viettoon Suomeen. Aiomme suunnata Wanhan sataman messuille : ) Ystäväni 1½ -vuotiaalle pojalle neuloin kettupipon ja kaulurin Dropsin kaksinkertaisesta Alpacasta. Inspiraatio ja ohjeet sekä pipoon että kettukuvioon löytyy täältä.  

Oranssi ei ihan riittänyt koko pipoon joten mukaan piti ottaa vähän keltavihreää. Ei haittaa yhtään, nyt kettu kurkistelee ikäänkuin ruohikosta. Meillä onkin ruoho ihan vihreää vielä, kun lumipeitettä ei ole (ja hyvä niin!). 
Kettupuuhkan ohjeen olen kauan sitten printannut muistiin jostain netin syövereistä ja kun nyt yritin etsiä linkkiä sivulle, en löytänytkään mistään. Monessa blogissa näitä kuitenkin on tehty, joten jos tuollaisen haluaa tehdä, niin ohjeen löytäminen ei varmaan ole vaikeaa. Ihanan perinteinen malli tuo : ) Ja helppo ja nopea tehdä!
Niin ja tässä on kaks murusta. Elli esittelee uutta kotteroa :)


10 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin hauskoja kettuja! Tuo ruoho sopii pipoon oikein hyvin. Hieno auto! Hyvä väri. Se onkin ainoa mitä osaan autoista katsella ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Värin perusteella tuo autohankinta tehtiin. Olisimme halunneet Sitikan uskollisuuden takia, mutta ei niillä ollut oikein kivoja värejä ;)

  VastaaPoista
 3. Vau minkä värinen auto! Minusta tuossa kettupipossa on huippukauniit värit juuri näin, sehän on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, onhan tuo auto se aika herkku : ) Tai karkki :) Pipon kohdalla toivon vaan, että se mahtuu saajansa päähän :/ Värit on mustakin kivat, vaikka ex tempore muuttuivatkin.

   Poista
 4. Todella kaunis pipo ja puuhka, värit sopivat hyvin yhteen. Herkullisen värinen auto. Ei ihme, että Ellikin vahtii sitä silmä kovana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä on ihan OK että oikeat värit loppuu kesken, jotta pääsee improvisoimaan.

   Poista
 5. Ihan mielettömän ihana setti :)Tuo vihreä "pensasreunus" sopii erittäin hyvin pipoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa vihreässä langassa onkin aika vänkä sävy kun löytyy keltaista ja muita kivoja vivahteita.

   Poista
 6. Auto on kuin karkki. Minulla oli joskus opiskelija-aikana kettukausi, kaikki oli kettua. Olisin varmaan silloin heti kutaissut tuollaiset itselleni. Edelleenkin symppaan kettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : ) Ketut on aika kivoja. Mä tykkäsin pienenä kettukarkeista : ))

   Poista