10. joulukuuta 2013

JoulukoristuksiaJouluaattoon on tasan kaksi viikkoa aikaa! Se on melko vähän, mutta toivon ehtiväni neuloa ja ommella vielä loput miljoona ja yksi joululahjaa. 

Olen ripustellut edellisten joulujen ompeluksia pitkin taloa. Ulko-oven sisäpuolelle viritetyssä nyörissä roikkuu mm. viime vuonna vimmalla tekemiäni kuusia ja vielä sitä vanhempia juttusia. Melkein teki mieli alkaa taas ommella noita Tildan ornamentti-kuvioita (kolmas vasemmalta), mutta keksin sittenkin jotain uutta. Tänään surraa vielä ompelukone, sitten toivon voivani pakata sen joululomalle.

Oven ikkuna on ihan turkasen pölyinen sillä tuulikaapin lattiassa on menossa remontti ja sitä on juuri ennen kuvan ottoa hiottu. Kuvaajahan ei tietenkään voinut pölyjä alkaa pyyhkiä, vaan kuvat oli saatava heti sillä sekunnilla : )Eteisen peilissäkin vilkkuu muutama luistin. Suuritöisiä oli nämä! Mutta näin jälkeenpäin ajatellen vaivan arvoisia. Yritin myös opetella virkkaamaan kärpässieniä. Yritin. Kai nuo etäisesti niitä muistuttaa, jos kuvittelee niille valkoiset pilkut hattuun.Pieni sieni toivottaa kaikille hyvää joulun odotusta! : )

2 kommenttia:

  1. Hienoja, luistimet tosi ihanat!

    Mä en ole aloittanutkaan joululahjoja vielä. Ajattelin lopettaa työnteon kokonaan perjantaihin ja aloittaa oman joulun siitä.

    VastaaPoista