17. joulukuuta 2013

Joulukortit 2013Tämän vuoden joulukortit ovat jo löytäneet tiensä perille, taisivat tulla ensimmäisten joukossa. Jätän kortit aina Helsingin pääpostitalon luokse erikoisleimalaatikoihin, tänä vuonna juuri ennen itsenäisyyspäivää, mutta koskaanhan ei voi tietää, milloin kortit todellisuudessa jaetaan, jäävätkö jonnekin pinkkojen alle odottelemaan vai pääsevätkö piankin jakoon.
Näitä kortteja aloitin tekemään jo viime vuoden syksyllä, kun olin pitkällä sairaslomalla. Silti täksikin vuodeksi jäi nyherrettävää, hamppunarurusetit oli kiinnitettävä ja kortin sisällys tehtävä. Etupuolen "kakkupaperit" olen tuonut Koreasta, mutta saahan noita nykyään jo kotimaastakin.Vino pino, ilman rusetteja vielä.Ilokseni sain taas tehdä työpaikallakin joulukortteja! Huopaporot löytyi Kodin1:stä ja taustapaperi on ilmaisprintti jostain internetistä, en harmikseni löytänyt sivua enää.
Poroja oli paketissa kolmen värisiä. Kaikki kivoja, mutta suosikkini on kyllä tuo punainen.Sisällykseen tuli taas joulutervehdys kaikilla niillä kielillä, joita oppilaidemme äidinkielissä on. Työpaikkani on oikein mukava muutenkin, mutta onhan ihan huikeaa saada askarrella välillä myös työaikana : ))

Mukavaa joulun odotusta!8 kommenttia:

 1. Ihania kortteja taas! Nuo porokortit ovat kyllä huikean kauniita. Koulussa ollaan varmaan erittäin tyytyväisiä, kun teet niin kauniit kortit joka vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu eiköhän ne ole ihan tyytyväisiä, kun kortit hoituu tuolla tavalla. Ei tartte ostella valmiita.

   Poista
 2. Todella nätit ja kekseliäästi askarrellut kortit. Harvalla on ilo askarrella ihan palkallisesti, sellaisen etuuden voisi kyllä ottaa ilolla vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tuo ihan kiva etuoikeus. Ei juuri tunnu työnteolta ;)

   Poista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus.
  http://rikkaruohoelamaa.blogspot.fi/2013/12/tunnustus-ja-aikaansaamattomuutta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kiitos!! Palaan tuohon viimeistään joulun jälkeen!

   Poista
 4. Upeita kortteja! Todella hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon : ) Sisäpuolesta nyt ei tullut kuvaa, mutta siellä se Ellin tassuleima on :)

   Poista