29. marraskuuta 2013

Ripaus kesän kauneuttaOn tullut postattua viime aikoina niin paljon villasukista ja muista sen sellaisista niin laitetaan välillä kukkasia :) Nämä marraskuun viimeiset päivät tuntuvat lähinnä tervanjuonnilta, joten kaikenlainen piristys on tarpeen.
Nämä kaunokaiset kukkivat upeasti sisällä hetken aikaa. Kuvat ovat usean viikon takaa, turha siis varmaan mainitakaan, että moista kukkaloistoa ei ikävä kyllä enää ole havaittavissa.Tämä yksilö on joku hieman spesiaalimpi, mutta lajiketta en tiedä. Tunnistaako kukaan?

Nuo muut ovat ihan maatiaisia, massatavaraa Plantagenista.Pienenä aasinsiltana herkän vaaleanpunaisen värin kautta voin kertoa yhden pimeää marraskuutani piristävän asian: Saan tänään uuden pienen auton, sellaisen vaaleanpunaisen :) Vaaleanpunainen avaimenperä ja taustapeiliin ripustettava lasihelmistä tehty pikkuruinen suojelusenkeli on jo laukussa mukana, kun muutaman tunnin päästä lähden autoa noutamaan. First things first : )
6 kommenttia:

 1. Niin kaunista! Kiitti väriterapiasta :O)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden auton omistajalle! Hyvä, että rekvisiitta on jo valmiina. Skrapa sitten seuraavaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Skrapa ja harja löytyy jo vaaleanpunaisina, olisko ollut viime vuoden joku Roosa nauha -paketti? Pitäiskin siirtää toisesta autosta. : )

   Poista
 3. Kauniit pelaguut johdattavat ajatukset tulevaan kesään. Ei mene enää pitkään, kun voi jo alkaa lehteillä siemenluetteloita. Onnea uuden auton omistajalle! On se vaan juhlallinen hetki käynnistää uusi auto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alku uuden auton kanssa on tosiaan aika juhlallista.

   Niin, heti joulun jälkeen voikin siirtä katseen jo kevääseen ja siemeniin ja taimiin ja ja ja...

   Poista