17. marraskuuta 2013

Drops rakastaa sinua

Hups, taas mä neuloin villatakin. Mutta tähän on hyvä selitys. Mä yksinkertaisesti rakastuin tuohon lankaan. Yritin taistella vastaan, mutta kun törmäsin Pinterestissä ihanaan malliin niin olihan ne unelmalangatkin sitten tilattava. Ja kun langan nimi vielä on Drops loves you tuo neule oli vaan tehtävä, ei auttanut pullikointi.Muutama viikko neulomiseen taisi mennä. En muista, milloin aloitin mutta suunnilleen pari viikkoa siitä on. Ohje on siis Dropsin (kliks), tehty alunperin toiselle  langalle mutta sopi hyvin tälle rakkauslangallekin. Pinterestin esikuvan mukaan tein neuleeseen pitkät hihat ja muokkasin vielä niin, että loin 51s:n sijaan vaan 31 ja tein resorin helmineuleesta. Lisäsin sitten ekalla suoralla kerroksella loput 20s ja jatkoin hihaa ohjeen mukaan, paitsi että kainaloon asti.Napit neuletakkiin on tulossa Hong Kongista Etsyn kautta tilattuna. Se oli kans rakkautta ensi silmäyksellä, en varmaankaan malta olla kuvaamatta niitä sitten kun ne on saapuneet...Tässä vielä lähikuvassa lanka. Yksi kerä jäi jäljelle, neule nieli 14 kerää eli 700g. Toivoisin, että ihan heti ei tule vastaavaa hurahdusta, sillä joululahjojakin pitäis vielä ehtiä neuloa ;)


10 kommenttia:

 1. Aivan I-H-A-N-A!!!!!!
  Huh, sanattomaksi vetää tuon ihanuuden edessä.
  Sama täällä, vasta eilen illalla pääsin aloittamaan joulumarkkinaneulomuksia, kun yksi tilausneuletakki (johon mullakin kuluu aina noin kuukausi) ja sen jälkeen vielä yhdet villasukat ohuesta jangasta tulivat valmiiksi. Ja markkinoiden jälkeen on vuorossa joululahjojen teko... ja joulun jälkeen voisikin neuloa tuon, ihan itselle ja jostakin ihanan värikkäästä langasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : )

   Neulo ihmeessä joulukiireiden mentyä tämä, on kiva ohje ja malli! Tsemppiä markkinoihin ja muihin hulinoihin!

   Poista
 2. Jos minä jonain päivänä esittelisin neulomani villatakin, niin joutuisin käyttämään ilmaisua "Hups, taas vierähti viis vuotta ihmisen elämästä :D".
  Ihanaa, kun on tollasia sunkaltaisia neuletaitureita. Ei oo yks eikä kaks juttua. mitä olen toiveikkaasti aloittanut, mutta kesken ovat jääneet yks toisensa jälkeen. Ja lankakin on nykyään (kai?) niin kallista, ettei sitä enää enempiä keriä kannata turhan pantiksi ostaa. Ehkä oon neulonut kiintiöni nuorempana täyteen. Silloin sitä tulikin kaikenlaista sukkaa ja tumppua ja villapaitaa ihan kuin liukuhihnalta. Nyt on hihna hyytynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tämä kyllä valmistui kuin varkain. Lankoja on olemassa kalliitakin, mutta en koskaan raaski ostaa sellaisia, varsinkaan neuletakkien vaatimia määriä. Nämä langat kustansi muistaakseni jotain kolme kymppiä eli ei paha.

   Kiva, että olet kuitenkin joskus paljon neulonut. Eihän sitä koskaan tiedä jos se neulejomo vaikka sieltä taas joskus iskee?

   Poista
 3. Voi, että kun tuli kivan näköinen villatakki! Kyllä minunkin valmistuu jossakin vaiheessa :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Kiva tuli minunkin mielestä. Tsemppiä neulontaan :)

   Poista
 4. Nätti villatakki, toiset ne osaa ...

  VastaaPoista
 5. Kaunis villatakki. Onneksi minuun ei ole vuosiin iskenyt kutomishimo, muistissa on vielä sekin aika, jolloin muuta ei ehtinyt tekemäänkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, kiva kuulla että tämä himo voisi olla ohimenevää ;) Välillä jo vähän huolestun, mihin tämä minut vie. Lankoja on valmiina jo ainakin kolmeen seuraavaan villatakkiin, puhumattakaan pienemmistä neuletöistä. No silloin kai se on kudottava kun se tuntuu kivalta ; )

   Poista