25. lokakuuta 2012

Pitsisukat ja rumat sukatSukkia on aina niin mukava neuloa. Näiden pitsisukkien ohje on Novitan syksy 2010 -lehdessä. Käytin sukkiin Menitan Onni -sukkalankaa, joka on seiskaaveikan tyyppistä, mutta tiukkakierteisempää. Neulejälki on siten melko napakka, vaikka lanka pehmeää onkin. Puikkoina käytin KnitPro:n Cubics:eja, joilla on tosi hyvä neuloa. Pitsisukista tuli oikein kivat.Sen sijaan näitä hirvityksiä voisi ihan surutta nimittää maailman rumimmiksi sukiksi! Olen jo kauan sitten luvannut itselleni, etten osta enää pätkävärjättyjä lankoja, mutta kuitenkin hairahduin Tigerin myymälässä 2€ maksaviin sukkalankakeriin, joissa oli kivat syksyn sävyt. No joo... Mallina on Ilona Korhosen Neulekirjan Sulavoi, eikun Kesävoi ;)


10 kommenttia:

 1. Olen huomannut, että pätkävärjätyt toimivat sileässä neuleessa, mutta muissa pintaneuleissa ne eivät ole edukseen. Tämä pätkävärjätty on kyllä minusta kauniin väristä. Tykkään niistä vanhoista Nalle colori-langoista ja nämä ovat hyvin samankaltaista lankaa.

  Kummatkin sukat ovat mielestäni kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, huomasin saman tuossa sukan pohjassa että kas, tämähän on aika ok.

   Colorit oli tosiaan kivoja. Kaitpa ne tulee taas jossain vaiheessa myyntiin jossain muodossa?

   Poista
 2. Ei tosiaankaan ole maailman rumimmat sukat, minusta lämpöisen väriset ja iloiset. Valkoiset ovat juhlavan näköiset, jos villasukista voi niin sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, juhlavillasukat! Onhan ne kieltämättä. Varmaan tuon sukkalangan tasaisuus saa aikaan vielä enemmän juhlailmettä.

   Poista
 3. Arvaa mitä, maut on niin erilaisia, että itse tykkään noista sulavoista paljon enemmän kuin valkoisista. Aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että tykkäät! Eläköön makujen erilaisuus!

   Poista
 4. Mitä sun silmissä on vialla, Inka? Nuo on kauniit sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, repesin tuolla kommentille... Pitäis varmaan mennä näöntarkastukseen ;)) (Vaikka siltikään en kyllä osaa arvostaa noiden sukkien kauneutta kovin korkealle...)

   Poista
 5. Nättejä sukkia kumpikin mutta kyllä mä kovasti tykkäisin noista "rumista" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katjusha ja kivaa, lisää ääniä rumille reppanoille ;) Ehkä ne siis kehtaa kääräistä joulupakettiin.

   Poista