1. marraskuuta 2013

Halloween-kemut, osa 2.






Huhuu! Näitä muffinssihaamuja popsittiin Halloween-juhlissa ja hyvin maistuivat. Ohje on Kinuskikissalta. Ihan yhtä taidokkaasti en osannut haamuja pursotella, vaikka kermavaahto vaniljakreemijauheen takia olikin tosi hyvää koostumukseltaan. Nuo haamut on nyt tuollaisia klönttejä sitten. Sokerisilmät on Confetista.



Leivoin juhliin porkkanakakun, kesäkurpitsakakun ja pekaanipähkinäpiiraan. Samoja silmiä kuin haamuissa laitettiin myös kakkukuorrutusten päälle. Oransseissa tötteröissä vasemmalla ylhäällä on suolaisia muffinsseja, joiden taikinassa on fetaa, aurinkokuivattua tomaattia ja pestoa. Edessä olevien "nakkiällötysten" sisälle on pujotettu raakaa spagettia ja sitten keitetty. Pinterestistä sitä oppii kaikenlaista ;)



Juomatkin oli juhlissa vähän kauheita. Etiketit on printattu netistä ja limuja värjätty elintarvikeväreillä. Pari vierasta oli vähän huolissaan, että saako täältä mitään alkoholitonta...



Rupikonnan veri taisi olla suosikki, myös Kermakalja maistui Potter-faneille.



Silmämunat pyörivät pitkin pöytää.



Keksejä leivottiin edellisenä päivänä iso satsi ihan perus-pikkuleipätaikinasta. Ne koristeltiin sokerimassalla, josta leikattiin samalla muotilla kuvio joka liimattiin keksiin sokerivesimassalla. Aikamoinen työ näissä toki oli, mutta tykkään kovasti tuollaisesta näpertämisestä. Haamujen silmät on piirretty elintarviketussilla (Joo, se Confetti on ihan aarreaitta...)



Myös noidanhattuja, kissoja ja lepakoita askarreltiin. Tuo musta on marsipaania ja niistä tuli vähän epäsiistit kun kaulintaan käytetty tomusokeri liimautui niihin. Maku oli silti hyvä.

Seuraavaksi voisikin sitten leipoa joulupipareita!


12 kommenttia:

  1. Ohhoh, olet kyllä aikamoinen näpertelijä! Minulta ei tuollainen varmaan onnistuisi alkuunkaan. Ihanan inhat tarjoilut! Nakkiällötys on hyvä idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän inhaa oli, mutta maistuvaa sellaista :)

      Poista
  2. Minä en yhtään ole Halloween-fani, mutta olen kyllä tosi vaikuttunut kaikesta, mitä olet saanut aikaiseksi. Ihanaa ja ihailtavaa vaivannäköä! Ja sitäpaitsi sinun kummitusmuffinssit ovat paremman näköisiä kuin alkuperäismallit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, kiitos! Välillä on ihan hauska nädä vaivaa tuollaisen hassun jutun takia;)

      Poista
  3. Ihanan kauheaa! Tuollaiset tarjoilut ovat vaivan väärti, oli varmasti mukavaa maistella ällötyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä kaikki tytötja pari poikaa maistelivat innolla, pöydän vieressä oli joukolla kiva seisoskella ja kokeilla kaikkia makuja.

      Poista
  4. Tosi ihania pikkuleipiä. Lapset varmaan tykkää kun äiti keksii kaikea kivaa! Tämä mummikin tykkäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei tarvitse tätä äitiä paljon houkutella tällaisiin hassutuksiin ;)

      Poista
  5. Aikamoista näpertelyä nuo kyllä vaativat, ei taitaisi meikäläiseltä onnistua. Mahtavan hieno lopputulos, WAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noitaoli kiva tedhä, vaikka kieltämättä jossain vaiheessa mietin, että onko kaikessa näpertelyssä mitään järkeä. Mutta taisi siinä olla!

      Poista
  6. Wautsi miten hirmuisen ihania juttuja oletkaan tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hirmuisia olevat. Vielä jäi kokeilematta hyytelömadot, jotka olisi tehty niin, että hyytelöä laitettu pillien sisään hyytymään. Ensi vuonna ehkä sitten sellaisiakin?

      Poista