30. lokakuuta 2013

Nyt ei päitä palele


Pipomopolla ollaan taas huristeltu ihan kunnolla! Miesten pipoja oli tilauksessa ja kun Dropsilla oli tässä joku aika sitten Merino Mania, tuli tilattua ihanaa Big Merinoa miehisissä väreissä. Kyllä on kuulkaa ihana lanka tuo, pehmeä ja sopivan muhkea, samalla kuitenkin mukavan tiukka ja napakka. Pipoihin ihan just täydellinen!

Ylimpänä vasemmalla on Billo, sen vieressä Man Thing. (Linkit vie Ravelryyn proktieni kohdalle)
Alla vasemmalla pojan itselleen tarkkojen vaatimusten saattelemana tilaama peruspipo, jossa raita on Nepalia värissä Pistaasi (muuten on Big Merinoa). Oikealla alhaalla vielä Kotolinigin ohjeella Ruutupipo.
Tyttärelle toki kans pipo, tällä kertaa sellainen pyöräilykypärän alle mahtuva. Halusin pehmeää ja koska piti olla ohutta, sorruin marketin Novita-hyllyllä Ipanaan ja Säteeseen. Kiva yhdistelmä ja hyvin ajaa asiansa.

Oikealla työkaverin tilaama korvaläppäpipo Dropsin Eskimosta. Kiva tuli : )


12 kommenttia:

 1. Jollain on "hieman" puikot sauhunneet:)! Että käy kateeksi. Olen itse niin mahdottoman hidas neuloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannta kadehtia, muilla elämän osa-alueilla (kuten vaikkapa siivoaminen) onkin sit vähän takkuisampaa :/ Kai tää neulomisinto jossain vaiheessa taas hyytyykin, nyt on tehtävä kun siihen on paloa :)

   Poista
 2. Vau, olet kyllä ihan hurjan nopea neuloja, hui! Varo ettei tule ylinopeussakkoja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt juuri menee lujaa ;) Sakkoja en kyllä toivo. Autolla ajaessakin harvemmin noudatan nopeusrajoituksia, joten on ihan ajan kysymys, milloin eka sakko tulee... hui.

   Poista
 3. Ihania pipoja! Täällä pitäis kans valmistautua ja neuloa pipo, joka sopii jääkiekkokypärän alle luistelutunneille. Se on kans yks piposhow, kun etsitään sopivaa, joka tunkea sinne.. Eikö käy neulominen muuten hartioihin yhtään?! - itse alan kai tulla vanhaksi, kun oikea olka ilmoittelee olemassa olostaan vähän väliä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaa hartioihin! Mut mä en välitä :) On ne ihan jumissa ja välillä särkeekin, mutta vielä toistaiseksi oon toiintakykyinen. Pidän tätä tahtia yllä niin tila on stabiili. Mutta joo, vanhuuden vaivoiksi mäkin nämä hartiavaivat luokittelisin.

   Trikoopipokin voisi toimia kypärän alla? Tai joku veluuriversio?

   Poista
 4. No johan on! Minä ole päättänyt opetella kutomaan (edes oikeata ja nurjaa) ja nyt olen ihan jumissa tästä suorituksesta :)

  VastaaPoista
 5. Urakallako olet ryhtynyt kutomaan? Hienoja pipoja olet saanut aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pikkaisen urakalla, joo. Tilauksesta tein noin monta kerralla, toki omalle perheellekin tarvii vielä tehdä. Onneksi nuo valmistuu niin nopeasti!

   Poista
 6. No onpas siinä puikot heiluneet! Va jollain koneellako ne..? Kiva kun saa mittatilaustyönä :) Ja vielä pitää tässäkin ihmetellä alempana ollutta mahtavaa Halloweeni-juhlintaa! Ja Elli oli syötävän suloinen myös :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omin käsin ;) Mittatilausprosessi oli aika hauska, tarkkana piti olla. Myös kuvauksessa piti olla tarkassa ojennuksessa pipo, hiukset sekä huppu ;)

   Poista