28. lokakuuta 2013

Halloween-kemut, osa 1.


Talo täyttyi lauantaina Halloween-härpäkkeistä ja laumallisesta noin viidesluokkalaisia tyttöjä. Aika monta mustaa noitaa täällä pyörikin ;)

Koristeluja laittelimme jo pitkin viikkoa. Kivasti on nykyään saatavilla kaikkea aiheeseen liittyvää, tuollaista amerikkalaista hämähäkinseittiäkin löytyi! Aidon oloista verkkoa siitä tulikin ja hämähäkit tarttui siihen hyvin pitkillä raajoillaan.
Banderollit askartelimme printatuista kirjaimista ja sitten väkerrettiin silkkipaperista noita pompomeja, joita olikin yllättävän haastavaa tehdä. Mutta eipä noissa paljon pienet repeämät haittaa.Kurpitsasta teimme tänä vuonna kiltin version, yksihampainen kierosilmä ei taida pelottaa juuri ketään ja hyvä niin!Ulko-ovea koristi pallomeri, jonka läpi piti mutkitella päästäkseen sisään.Taidetta ilmapallossa : )Illan kummitusjuna (=kottikärrykyyti) meni mm. valkoisen seitin ja hirttosilmukan ohi illan pimeydessä. Radan varrella oli myös tunneleita pressuista, roikkuvia jätesäkkisuikaleita, ihoa hipovaa marjapensasverkkoa ja lisäpelottimena kauhea fosforiluuranko ja vilkkuvasilmäinen pääkallo. Äänitehosteista vastasi isoveli ja vesisuihkusta naamalle hänen kaverinsa. Pojat saikin illaksi tittelin "Huvipuistotyöntekijä".Kyllä tytöt radalla kiljuikin ja 5-vuotiaalta kummipojaltamme kuulemma vähän yöunet häiriintyi. Hui kamala...Tein hienon ja ison silkkipaperikukankin, mutta... Elli oli sitä mieltä, että se oli juuri hänelle tehty mitä mukavin ja rapisevin nukkumisalusta!Näin ihana siinä oli istua : )

Juhliin teimme jos jonkunlaista kauhistutavaa syötävääkin, mutta niistä seuraavalla kerralla.


8 kommenttia:

 1. Vau! Ihan mahtavaa, kummitusjunakuvailu ja hirttosilmukka on vaikuttavia, huuuuuu...
  Voi Elliä kun hän on niiiiin prinsessaa tuossa silkkipaperikukkasen päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsesspa hyvinkin, juuri hyvä kiehkurainen alusta hänen kuninkaalliselle takamukselleen : ))

   Poista
 2. Wau, hirwittäwät kemut! Hienot koristelut ja tuo kummitusjunakurvailu oli tosi hyvä idea. Mukava, kun isovelikin oli jutussa kaverinsa kanssa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koko perhe osallistui kivasti juhlien järjestelyyn, eihän yksin olisi oikein pärjännytkään. Lapsityövoiman käyttö ainakin tällaisissa kivoissa hommissa on hyvinkin sallittua : )

   Poista
 3. Taitavat ja hauskat halloween-koristelut. Paras taitaa kuitenkin olla tuo Elli-kissa kukkasella!

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen mahtavaa halloween-koristelua, voi että! Hämähäkinverkot ja kurpitsat ja kaikki!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista