14. lokakuuta 2015

Piristyssukkia


Vielä on luonnossa väriä muutamaksi viikoksi, mutta sen jälkeen koittavaa harmautta ja ankeutta vastaan täytyy ottaa käyttöön väriterapiaa vaikkapa räsymattosukkien muodossa. Nämä iloisenkirjavat jämälankasukat valmistuivat alkusyksystä. Päättelin langat ja laitoin sukat odottamaan kuvaamista. En edes huomannut niiden kadonneen, ennekuin viikkojen päästä löysin sukat vahingossa sohvatyynyjen välistä! Miten voi olla niin laho pää, että unohtaa neuloneensa koko sukat? 
Näissä on käytetty Drops Fabelin jämäsiä muualla paitsi ihan kärjissä, jotka on TicoTicoa. Ihan perinteisesti ylhäältä aloitin, mutta epäsymmetrisyyteen en kuitenkaan kyennyt ; )Harvemmin sukkien jalkapohjia kuvataan, mutta tässäpä on nyt sellainenkin otos.
Toiset loppukesällä/alkusyksyllä valmistuneet sukkaset on itseraidoittuvasta Lana Grossa Meilenweit Merinosta. Nämä aloitin kärjestä Magic Loopilla ja tein niin pitkät varret kuin langasta sai. Vaihtelun vuoksi tein resoriin joustinneuletta.Nämä olisi ollut kiva kuvata puolukoiden kanssa, mutta eipä niitä enää meidän takametsästä löytynyt. Mustikan lehdissä on sentään kivat punaiset ruskan sävyt : )


2 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia ja sopivat hyvin noihin luonnon tarjoamiin väreihin. Minä olen sen verran tylsä ihminen, etten oikein osaa tehdä epäsymmetrisiä sukkia. Aina pyrkimys on saada kumpaisestakin samanlaiset. Noita räsymattosukkia onkin nyt ollut netti pullollaan ja tulihan sellaiset itsekin väsättyä. Joko olet kokeillat sitä pystyraita-hittiä, jossa kudotaan kahdella eri langalla vuoroin kumpaisellakin 2 o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole pystyraitoja kokeillut, kiva idea! Räsymattosukkiin saa menemään jämiä, mutta silti tuntuu ettei ne oikein vähene. Ihme juttu!

      Poista