3. syyskuuta 2014

Kortteja keväältä
Pitkästä aikaa kortteja! Ja sattumoisin myös pitkän ajan takaa eli tältä keväältä. Punasävyinen kortti meni lasten serkulle rippijuhlan onnitteluksi huhtikuussa. Meilläkin juhlitaan ripille pääsyä tulevana kesänä, mutta ajankohta ei ole vielä selvillä kun ei leireistäkään ole vielä tullut mitään tietoa. Kuitenkin olen jo aika innoissani tulevista juhlista ja esikoisen leiristä.Toukokuussa tein jälleen koulumme stipendikortit. Tänä vuonna koristeeksi tuli embossatut viisaat pöllöt. Näissä on aina haasteena se, että saman kortin on sovittava sekä tytölle että pojalle. Vihreä on siksi varma valinta : )Pääsimme pitkästä aikaa ylioppilasjuhliin. Niin nämä vaiheet aina menee, että tuttavapiirin ja sukulaisten häitä ei juuri nyt ole, vaan alkaa olla rippi- ja ylioppilasjuhlia. Ja jollain aikataululla sitten taas häitä ja ristiäisiä.

Juhlat on kivoja : )8 kommenttia:

 1. Oo. Ihania kortteja!
  Niin kivaa, kun joku vielä jaksaa ajatuksella värkätä.

  Meillä oli nuoremman pojan rippijuhlat 3 kesää sitten ja muistan, kun ennen sitä kovasti odottelin tietoa leireistä sun muista ajankohdista ja jotenkin ajattelin, että tieto tulee postissa, mutta kun ei mitään kuulunut ja aloin kyselemään perään, sain vastaukseksi, että seurakunnan Facebook-sivuilta löytyy....
  Hmmm. Nykyaikaa tietty, mutta jotenkin jotkut asiat on mulle niin perinteisiä ja "pyhiä", että niistä soisi saavansa tiedon muualtakin kuin sosiaalisesta mediasta. (Etenkin kun itse en noihin aikoihin edes ollut FB:ssa. Ihme kun edes nyt:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : ) Kortteja tulee eniten tehtyä juuri ajatuksella saajan mieltymysten mukaan. Onkin oikeastaan vaikea tehdä vaan jollekin, niistä ei yleensä tulekaan niin kivoja.

   Täytyykin ottaa selvää ripareista, jos vaikka tietoa jo olisikin. Kuulemma tulevat kouluun pitämään infoja, mutta ainahan niidenkin ajankohdan perään voi kysellä. Ai miten nin innokas riparilaisen äiti? Odottaisin kyllä ihan perinteistä kirjettä, sen verran perinteitä kunnioittava olen minäkin.

   Poista
 2. Hienoja kortteja. Aikamoinen haaste on tosiaan tehdä iso läjä sellaisia kortteja, joiden tulisi sopia esimerkiksi eri ikäisille tai eri sukupuolille. Vihreä on hyvä valinta ihan kaikille, vaikka eihän sitä pitäisi olla mitään värieroja sukupuolten välillä.
  Niin se elämä tosiaan menee, että perhejuhlatyypit kasaantuvat. Riparien jälkeen on ihan ruuhkaksi asti ylioppilas- ja muita valmistujaisjuhlia. Mukavaa kuitenkin, oli syy juhliin mikä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan jotkut värit, kuten vaaleanpunainen, on yleensä poissuljettu, jos saajana on miehiä. Muuten kyllä ei tarvitsisi olla suuria kahtiajakoja väreissä. Tyyli on sitten jo eri asia ; )

   Poista