26. kesäkuuta 2014

Kaikki 10 kuvaa kesään

Syyskuu

Noniin, tässäpä tämä kymmenen kuukauden kuvarimpsu! Syyskuussa oli vielä rippeitä kesästä jäljellä, vaikka pudonneet lehdet kertoivatkin syksystä. Ja vihmova sade!


Lokakuu

Marraskuu


Marraskuuhun mentäessä valo oli jo talvisempi, kylmempi. Ruohokin oli jo tumman sinivihreää, taisi tuossa vaiheessa olla jo vähän pakkasen puremaakin.


Joulukuu
Tammikuu

Vähän oli lunta tammikuussa.


Helmikuu

Ja heti kohta sitä ei taas ollutkaan! Erikoinen talvi!


Maaliskuu

Maaliskuun takatalvi, joka ei oikeasti ollut takatalvi. Mutta tuntui siltä.


Huhtikuu


Toukokuu

Kevät koitti vihreydellään, heleän vaalealla sellaisella. Toukokuussa kaikki kasvu on vielä varsin hillittyä ja siistiä.

Kesäkuu

Kesäkuussa jo ryöppyää kukkapenkeissä ja rehottaa! Huomaa Alabaster -kullerot kuvan alalaidassa. Viimekesänä ne kukkivat viikkokausia, toivottavasti sama toistuu nytkin.

Jos tähän rimpsun perään otettaisiin vielä heinäkuun kuva, niin sen toivoisi olevan lämpöä täynnä : ))


4 kommenttia:

 1. Olispa ollu hauskaa (tai siis oikeasti ei..), jos kolmas lumikuva olis sattunu kesäkuulle :D. Syys- ja talvikuvat kun näyttää enimmäkseen niin kesäisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kamala! Toisaalta, eihän se ihan mahdotonta olis ollut, rakeita täällä ainakin satoi. Onneksi kuvausjaksolle sattui niit kesäisiä kuvia enemmän, toissatalvena tilanne oli toinen kun talvi jatkui huhtikuulle.

   Poista
 2. Tämä olikin kiva postaus! Vuodenaikojen vaihtelua on kiva seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se on myös hauskaa katsella talvella kuvia kesästä. Toisinpäin ei yleensä ole niin hauskaa. Talvikuvat juuri nyt ei aiheuta kovin lämpimiä tunteita.

   Poista