6. syyskuuta 2013

Väriä väriä taas


Joskus keväällä aloittamani tilkkuprojekti on nytkähtänyt aimo annoksen eteenpäin. Valmistahan ei lähimainkaan ole, mutta tuntuu että suurin työ on kuitenkin tehty. Kaleidoskooppi -tilkkuun löytyy mainio ohje täältä. Näident ekeminen oli tosi hauskaa ja vei ihan mennessään. Paperille ompeleminen toimii hyvin ja onnekseni lapset tykkäsi auttaa suikaleiden poistamisessa : )Elli löysi peitonkuoren päältä kivan nukkumapaikan. Jätän tämän kuoren nyt hautomaan, inspiraatio ei juuri nyt riitä peiton valmiiksisaattamiseen. Ensi kesänä voisi jatkaa, tai sitten kaivan tämän värikylläisyyden esiin vuoden synkimpänä aikana marraskuussa.Kun tilkut kerran oli esillä, hurautin samalla pari kaulanauhaa töihin henkilökuntakorttia varten. Edelliset oli lasihelmistä ja vähän liian painavat. Nyt on kevyemmät ja väriä voi vaihtaa mielialan mukaan. Liilan nauhan kukkakoriste on Tiimarin valmis koriste, sydän on itse tehty.
Kivoja värejä löytyy lisää kasvimaalta. Keltaiset porkkanat on hakeneet seuraa toisistaan. Aika söpöjä:)Kylvin yhteen kasvulootaan kesäkukkia (liian tiheään tietenkin!) ja nyt siellä rehottaa. Kosmoskukat ovat erityisen elinvoimaisia ja ihanan hehkuvan värisiä. Poimin muutaman maljakkoon sisätilojakin piristämään.Mukavaa viikonloppua : )

11 kommenttia:

 1. Voi että olet taitava. Mahtavia hehkuvia värejä. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : ) Joku pakkomielle tuo näprääminen mulla välillä ;)

   Poista
 2. Voi vau tuota tilkkutyötä! Minä niin ihailen sinua! Itsestäni ei ikimaailmassa olisi noin pikkutarkaan tilkkuiluun. Ja olet vielä niin valtavan kauniit väritkin valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuntuu että aina sitä pyörittelee noita samoja värejä, kun ei niitä kovin paljoa tilkkuihin kuitenkaan kulu. Vieläkin noista lähes kaikista saa jotain. Seuraavaa projektia vaan miettimään...

   Poista
 3. Mitä ihanaa värikylläisyyttä sinulla täällä, ihan piristi perjantaini:)

  VastaaPoista
 4. Super ihana peitto!!! ♥ Ja kosmoskukat on niin kauniita. Itse just eilen ihastelin kesän viimeisiä kukkijoita pihallamme, joista löytyi myös muutama kosmos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos : ) Yleensä en kasvattele paljoa siemenestä kukkia koska ne kukkii sitten niin myöhään, mutta kun vähän laittaa niin on niistä iloa vaikka tällei syyskuussa ;)

   Poista
 5. Ihanan värikäs tilkkupinta! Paperin avulla ompelemista täytyy jossain vaiheessa kokeilla kunhan saan taas ompelukoneeseen vaihteen päälle eli ompelupöydän siivottua :)

  VastaaPoista
 6. Upea tilkkutyö, ihana väriloisto ja kaikki soi kauniisti yhteen. Todellakin vaivansa väärti. Voi noita toisiinsa kiintyneitä porkkanoita :D

  VastaaPoista