29. huhtikuuta 2013

Kaksi apinaaApinasukkaohje on odottanut kiltisti toteutusta jo muutaman vuoden. Nyt tein sitten lkahdet kerralla, kun kuvion vauhtiin pääsin! Hauskaa neulottavaa tuo apina, jotenkin joutuisasti valmistuvaa. Ohje löytyy suomeksi Cookie A:n kirjasta Sukkia, rakkaudella.Lankana "kovan onnen" Any-sukkalankaa Tallinnasta. Kuulemma ei ihan kaikkein kestävintä lankaa sukissa, mutta toivotaan ettei ihan heti hajoo. Appivanhempani käyvät melko usein Tallinnassa ja jossain vaiheessa pyysin heitä tuomaan Pronksi -lankakaupasta tätä Anya, jossa on ihan huikean ihana värikartta. Ko. kauppa oli kuitenkin muuttanut syksyllä pois keskeiseltä paikalta ja appivanhempani ohjeistettiin jonnekkin Stockmannin luokse. Löysin netistä tiedon, että uusi Pronksi on Aia -kadulla. Langanostajat kuitenkin menivät Stockmannin luokse, sekä Pronksi -nimiselle kadulle. Ei löytynyt kauppaa sieltä, mutta appivanhempani olivat tyytyväisiä uusiin seikkailuihin Tallinnassa. Lopulta oikea Pronksi sitten kolmannella reissulla löytyi, mutta värejä ei ollut jäljellä mitään hyviä. Ostivat he kuitenkin viisi kerää :) joista nyt käytin apinoihin kaksi. (Aika jännä tuo vihreä, tekee ihan hyvää välillä poistua omalta mukavuusalueelta värien suhteen...)


5 kommenttia:

 1. Kiva malli! Omaan silmääni taas tuo turkoosinvihreä on ihan lempparivärejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee jotenkin tuosta väristä mieleen öljy, sellainen kylmähkö sinivihreä. Yksi kerä on puna-musta. Siitä tulee kai joulusukat?

   Poista
 2. Hei,

  Oletko kuullut Puutarhaliiton järjestämästä Avoimet puutarhat -tapahtumasta? Tutustuimme blogiisi ja mielestämme puutarhasi voisi sopia hienosti tapahtumaamme. Lisätietoja saat sivuiltamme www.avoimetpuutarhat.fi.
  Lähetämme myös mielellämme Sinulle sähköpostia, jos välität meille sähköpostiosoitteesi
  osoitteeseen bongaa.puutarha@puutarhaliitto.fi

  Ystävällisin terveisin,
  Puutarhaliitto ry / Avoimet puutarhat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava juttu, kuulostaa oikein kivalta! Laitoin jo sähköpostia.

   Poista
 3. Kauniit, oikein mukavaa ja aurinkoista vappua sinulle.

  VastaaPoista