22. helmikuuta 2013

Hiihtoloma-Kalajoet


Hiihtolomareissulla Roomaan syntyi yhdet sukat ja aikaa olisi ollut itse asiassa aloittaa seuraaviakin, mutta välineitä ei ollut mukana. Menomatkalla lento Amsterdamista Roomaan oli tunnin myöhässä joten eka sukka valmistui jo ennen kuin päästiin Roomaan asti.

Juostiin niin tehokkaasti nähtävyyksissä kolme ensimmäistä päivää että neljäntenä päivänä piti keksiä jotain muuta ohjelmaa. Otimme sitten junan Pisaan ja sillä matkalla valmistui toinenkin sukka (junamatkat oli kolme tuntia suuntaansa). Paluulennoilla seuraa piti sitten kirja (kliks). Hyvä vaihtoehto sekin :)Lankana näissä Novitan Nalle ja puikkoina jostain mielenhäiriöstä johtuen 3,5. Kolmoset oli ohjeessa ja olisihan niillä oikeamman kokoiset tullut. Ekaa sukkaa neuloin innoissani liian pitkäksi, toisen sukan tajusin lopettaa ajoissa. Purin sitten siitä ekasta liiat pois ja tein uuden kärjen. Näin toimien lankakin riitti molempiin sukkiin.


10 kommenttia:

 1. Todella kauniit! Tämä ohje on ollut minulla todella kauan to do -listalla. Ehkäpä saan ne tänä keväänä puikoille sinun sukkiesi innoittamana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa tarttua tuohon malliin, se on hauska ja hyvä. Kiva, jos tästä innostuit : )

   Poista
 2. Ihana malli! Ja varmaan kyllä ihana reissukin - piristää kummasti, kun pääsee kotiympyröistä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on tosiaan kaunis. Loma tekee aina tehtävänsä, erityisesti muissa ympyröissä. Nyt jaksaa odottaa kevättä :)

   Poista
 3. Niin ihanat sukat. Värikin just paras.

  VastaaPoista
 4. Mehevän väriset sukat. Sie oot tosi nopea neulomaan! Blogissani on sulle haaste: http://vintage-sunflower.blogspot.fi/2013/02/paljastuksia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja täytyypä kurkata haaste, kiitoksia kovasti!!

   Poista
 5. Voi miten nätit! Mulla on jotenkin jäänyt neulominen kokonaan. Mieli tekisi, mutta jotenkin aloittaminen on hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä aloittamiseen, kyllä se innostus sieltä tulee vielä jossain vaiheessa :)

   Poista