20. marraskuuta 2014

Herkkuja tassukopelolla
Vieraillessani syksyllä Naukulassa inspiroiduin Sulon hienosta uudesta pelivälineestä. Ihana Sulo-herra käytti sitä niin näppärästi, että pitihän Ellinkin sellainen hieno väline saada.

Ensimmäinen versio ei vaan oikein toiminut. Rulliakaan ei ollut vielä ihan tarpeeksi ja mikä huonointa, teippikiinnitykseni ei pitäneet ollenkaan.
Yön hiljaisina tunteina viimeisiä herkkupaloja oli selvästi etsitty antaumuksella ja aamulla näky oli kuvan kaltainen. Koko hökötys pääsi vierashuoneeseen jäähylle, odottamaan aikoja parempia.
Viikonloppuna tartuin järeämpiin aseisiin (=kuumaliimaan) ja johan toimii! Päällystin laatikon reunat myös, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman esteettinen. (Meille tytöille tämä esteettisyys on tosi tärkee.)Peliväline on ollut käytössä nyt muutaman päivän ja se nauttii suurta suosiota. Ohikulkiessa rullien sisään pitää aina vähän nuuhkaista, jos siellä vaikka olisi jotain hyvää.Herkkujen jälkeen voikin köllähtää mamman sukan päälle nukkumaan (niin että kantapään pituutta on mahdoton mitata toista sukkaa varten...)
10 kommenttia:

 1. Oi kuinka hienoa, että Elli arvostaa pelivälinettä :) Kauniin tyttömäinenkin se teillä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pelittää : ) Ja ulkonäkö tärkeysjärjestyksessä hyvänä kakkosena. Terkut Salamatassulle!

   Poista
 2. Kiva lelu! Selvästi viihdyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyykin vähän hillitä rullien täyttämistä, ettei tule herkku-övereitä ; )

   Poista
 3. Meilläkin on rullien keräys meneillään. Teidän pelilaatikko on niin kaunis, että se asettaa haasteita ja suorituspaineita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miyään painetta! Mutta askartelu on kyllä ihan kivaa. Kissat ei ehkä kuitenkaan hirveesti ulkonäköä arvosta, tai ei voi tietää...

   Poista
 4. Täälläkin kerätään rullia :) Teidän peliväline näyttää tosi hienolta; reunatkin on päällystetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me tytöt satsataan aina kauniiseen ulkonäköön ; )

   Poista
 5. Voi miten hieno! Kyllä nyt meilläkin varmaan alkaa vessapaperirulla-askartelu, tallvella kun pitää olla jotain sisäviihdettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäviihde talveksi on hyvä idea, ja vielä yhdistettynä kierrätykseen. Nerokin varmasti tykkää herkkuputkiloista : )

   Poista