2. lokakuuta 2014

Suuri saalistaja
Taannoisen villasukkien kuvaussession aikana poikani otti kuvia paitsi sukista, myös saalistavasta kissasta ja kohteesta. Tällainen leikki toistuu meillä ihan päivittäin jossain muodossa ja kohteena olen aina minä tai sitten poikani. Elli ei koskaan edes yritä alkaa leikkiä miehen tai tyttären kädellä, kun on pennusta asti tottunut, ettei se käy (kohteiden omasta tahdosta). Fiksu kissa : )Häntä pörhöllä -vaanimisen jälkeen hyökätään. Kuten kuvasta näkyy, kynnet eivät ole esillä, vaikka kaikkia neljää tassua käytetäänkin saaliin nitistämiseen aktiivisesti. Hampaat ovat käytössä, mutta ääriharvoin niistä tulee edes naarmuja, ainoastaan sellaisia pieniä painaumia, jotka katoaa hetken päästä.Huomaa korvien asento: Nyt on tosi kyseessä!


11 kommenttia:

 1. Ihana leikki! Ellissä on voittajan ainesta :)

  VastaaPoista
 2. Kissat OVAT fiksuja, ilman muuta siis Ellikin on FIKSU. Juusolla on myös tapana leikkiä ja touhuta eri asioita eri ihmisten kanssa. Kun poikani tulee meillä käymään, hän heittelee Juusolle raidallista leikkihiirtä ja pyytää Juusoa tuomaan sen takaisin. Ja Juusohan tuo. Ei onnistu kenenkään muun kanssa. Kissat myös näyttävät tietävän tasan tarkkaan, milloin leikki loppuu tai se muuttuu liian rajuksi. Kaikki neljä tassua ilman kynsiä ja hampaat vielä lisänä ilman kunnon puremista, sellaista painia meilläkin. Tosin Juuso on jo sen verran ikääntynyt, että se leikkii harmillisen vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin on fiksun kuuloisia Juusonkin puuhat : ) On jotenkin hellyttävää, että kissat osaavat valita leikit oikean henkilön mukaan.

   Elli myös aina poistuu itse paikalta leikin loputtua, paini kestää korkeintaan pari minuuttia.

   Poista
 3. Hui, pelottaa!
  -Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kande pelätä, Elli on on ihan pikku kissa vaan!

   Poista
 4. Melkoinen peto, kun sille päälle sattuu, mutta ihana sellainen : )

  Kiitos, ollaan tykätty lattiasta paljon. Hyvin on kestänyt saalistajan kynnetkin, naarmuja ei ole tullut.

  VastaaPoista
 5. Meillä myös saalistetaan kättä, mutta Nero yleensä haluaa, että vedän hihan käden päälle. Onneksi kissa ei ole tosissaan, muuten tulisi pahaa jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihan kanssa käsi onkin helposti esim. myyrämäinen : )

   Poista