7. maaliskuuta 2014

Lapsuuskuvia


Sain Susannan Työhuoneelta haasteen laittaa blogiin lapsuuskuvia. Kiitoksia paljon, tämä onkin hauska tehtävä : )

 "Moni meistä bloggaa anonyyminä, eikä halua laittaa omaa kuvaansa blogiin. Olisi kuitenkin mukava nähdä, minkä näköistä porukkaa me olemme. Esittele itsesi yhdellä tai useammalla lapsuuden kuvallasi. Laita haaste kiertämään kahdelle tai useammalle bloggaajalle."

Kuviani on täällä vilahdellut, mutta toki lapsuuskuvat ovat ihan eri luokkaa. Susanna kirjoitti hauskasti omasta kyykötyshistoriastaan (kliks). Koska en osaa kyyköttää, laitan kuvia eri ilmeistä. Kaikki lapset varmasti ilveilevät jossain vaiheessa valokuvissa, se ei liene mitään poikkevaa. Useimmiten taisin kuvissa olla nauravainen, mutta poikkeuksiakin löytyy. Yläkuvassa loikoilen kolmevuotiaana tutti suussa etupihamme nurmikolla.


Samana kesänä (1977) poseeraan myös komean kokoisen norjanangervon (meillä sanottiin morsiusangervo) ja oman huoneeni ikkunan edessä. Nätit pattipolvet...Kesälomareissulla 1978 neljävuotiaana minua harmitti joku, en todella muista mikä.  Mutta kylläpä minulla on tyylikkäät vaatteet ja mikä vyö!

Muistan että tykkäsin todella paljon tuosta vaaleansinisestä keinusta, erityisesti sen ketjuista ja käsinojista. Tuollainen retrokeinu olisi tosi hieno omallakin pihalla!Kesällä 1980 näköjään poseerattiin jälleen angervon edessä, tällä kertaa voikukkaseppele päässä. Ikää oli 6 vuotta.

Lähetän haasteen eteenpäin Pepille Pikku-Ketun Puuhamaahan ja Hannelle Valkoiseen leinikkiin. Muutkin saa mielellään napata haasteen mukaansa!

Hauskaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin söpö! Ja näissä vanhoissa kuvissa on niin makeita vaatteita.

   Poista
  2. Kiitos : ) Nuo vaatteet oli monesti tosin aika epämukavia, jotenkin kovia kankaita tai kutittavia tai puristavia. Ei toki kaikki, frotee esimerkiksi oli ihanan pehmeää, ja plyysi.

   Poista
 2. Hauska kuvakulma tuossa ensimmäisessä kuvassa. Ihana vaaleahiuksinen tyttönen olet ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että kuvaaja on saattanut olla 8 vuotta vanhempi siskoni. Hyvin keksitty tuo kuvakulma joka tapauksessa!

   Poista
 3. Voi miten aurinkoisen ihania kuvia :). Ja vieläpä värillisiä :D. Mun lapsuudessa ei moisista tiedetty vielä mitään.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden myötä tuleekin vähän kesää ikävä. Lapsuuden kesissä on lisäksi vielä kultareunukset ; )

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Poseeraustaidoissa ei ole valittamista :) Näitä lapsuuskuvia on todella mukava katsella. Ensimmäinen kuva on suosikkini, kuvaaja on ymmärtänyt kyykistyä mallin tasolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä tykkäsin olla kuvissa, ja onhan noita mukava katsella näin vanhempanakin. Täytyykin kysäistä siskolta, muistaako hän kyykistyneensä.

   Poista
 5. Kesä on kesä! Ihana kesä tuossa ensimmäisessä kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Kohta se on taas! Pääsee loikoilemaan nurmikolle. (Tutin voi varmaan jättää pois...)

   Poista
 6. Kiitos Inka haasteesta! Ihastelinkin näitä lapsuudenkuvia muutamassa blogissa ja ajattelin, että tuo olisi kiva tehdä:)
  Ihana tuo ensimmäinen kuva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Lapsuuskuvia on tosiaan mukava katsella, melkein poikkeuksetta ne tuovat hymyn huulille : )

   Poista