20. maaliskuuta 2014

10 kuvaa kesään - maaliskuu


Hmm. Mitä tähän nyt sanoisi? Takatalvi (joka ei kuulemma oikeasti edes ole takatalvi) toi mukanaan ärsyttävän kerroksen lunta. No, onneksi sitä on aika vähän ja onneksi se kai suojaa kasvejakin, eli saattaa siitä olla jotain hyötyäkin. Mielialan kohottamiseen tuo ei kyllä auta. Jaksan tilannetta ajattelemalla maanisesti, että enää pari päivää, sitten tuo sulaa ja kevät tulee taas. Kohta, kohta...

Nyt on kuitenkin kevätpäiväntasaus ja meilläkin täällä pohjoisella pallonpuoliskolla alkaa kuuden kuukauden valoisa aika. Mikä ihanan positiivinen ajatus!Vielä tarvitaan käsilämmikettä (muutaman päivän ainakin). Peruslapaset vitosen puikoilla, ihanasta Manos del Uruguayn Maximasta, joka oli Menitassa hyvässä alessa viime talvena. Vaikka sininen kuuluukin inhokkiväreihin niin tämän langat sävyt jotenkin sykähdyttää.Meinasin näitä ensin miehen käyttöön, mutta en taida raaskiakaan antaa, sillä todennäköisyys lapasten katoamiseen (=unohtumiseen johonkin) on aika suuri.

Nyt kevättä odottamaan! Ja muistakaa edellisen postauksen arvonta ; )

4 kommenttia:

 1. Hei, huomenna pitäis olla jotain kuusi astetta lämmintä!! Enää siis yksi yö jouluun :-D Ilokseni huomasin, että ne krookukset, jotka ovat jääneet jäätyneen sohjon sisään, näyttävät ihan reippailta nyt kun lunta on sulanut päältä. Ne varmaan jatkavat kukkimista siitä mihin jäivät, toivotaan ainakin!
  Ihanat värit noissa lapasissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt lotisee ja on melkoinen slushfest. Jiihaa!! Jospa illalla vaikka ei oliskaan enää paljon lunta?

   Ihanaa, että krookukset sinnittelee. Saivatpa vaan pienen huilin hurjasta kevätkasvusta, ehkä se teki niille ihan hyvää. Mulla sojottaa lumesta ainakin Persian Pearlia, en niin malta odottaa että ne kukkii!

   Poista
 2. Ihanan väriset lapaset. Niin, huomenna on luvassa kunnolla lämpöä ja vesisadetta. Kivaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitps : ) Ihana oli herätä aamulla, kun jo oli ihan reiluja plusasteita. Vähän toista kun muut tämän viikon aamut.

   Poista