7. maaliskuuta 2013

Elllllliiii


Pieni postaus pienestä mussukasta : ) Mutta mihin hävisi kaikki jalat? Nukkumista ilmatyynyalus -malliin. (Leikin Picmonkeyllä ja yläkuvaan tuli ehkä vähän liikaa lämpöä, oranssit kohdat oikein loistaa kuvassa, ei noin paljoa oikeasti!)Taipuisa jalka leukatukena? Näyttää ihan kumimaiselta, mutta kai siellä kuitenkin ihan suora luu on sisällä...)Elli sai lahjaksi mun entiseltä työkaverilta kivan majan, mutta kuka ryökäle on valloittanut sen neulejutuillaan? Törkeää toimintaa! Onneksi pikku kissa mahtuu kuitenkin mökkiinsä, kun poistin sieltä edellisen postauksen sukat. No, oli nekin ihan mukava alusta hänelle. Tuolla alakorissa Elli ei ole kuin kerran käväissyt, joten sen pystyin ihan hyvällä omallatunnolla ottamaan omaan käyttöön.

Joulukuusella on peitetty punainen applikoitu kiinalainen merkki, koska se ei ole kivan näköinen. Jonkun keväisemmän peiteläpyskän voisi kyllä keksiä ;)

6 kommenttia:

 1. On siinä tytöllä maja :-D Pehmusteet, sukat ja jopa joulukuusi löytyy!
  Ihana Elli, niin suloinen tyttönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tyttömäistä tulee tietty olla meidän neidille ;) Mukavaa, että Elli käyttää majaansa.

   Poista
 2. Mä haluaisin kanssa tollasen majan, ihan oman ja sinne köllöttelemään :) nyt on niin veto pois, että tuo olisi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa muuten ihana! Pitäis vaan itse kutistua, tai sitten rakentaa oma maja vällyjen alle vaikkapa sohvalle!

   Poista
 3. Ihana Elli, käsityöläisen mökki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli on mun käsityökaveri (joka onneksi metsästää lankaa vaan silloin tällöin eikä pureskele puikkojakaan) :)

   Poista