9. syyskuuta 2019

Vielä parit sukatNäitä sukkia nyt vielä pukkaa, mutta lupaan, että on viimeiset sukkakuvat vähään aikaan! Puikoilla on tällä hetkellä yhdet, mutta ne edistyy hitaasti ja deadline on vasta jouluksi.

Ensimmäistä kertaa kokeilin neuloa sukat puuvillalangasta. Kyseessä on Schachenmayr Regia Cotton Color värissä "Gobi color". Mukavat oli tehdä ja kivat sukat tuli. Tästä samasta langasta on saatavilla niitä ihania tutti frutti -värejä: vesimelonia, kiiviä ja sitrusta! Tein sukat mallilla "Vanilla is the new black", koska se sopii erityisen hyvin näihin raitalankoihin. Puuvilla hieman ehkä lörpsähtää käytössä, tosin kuulemma sitten taas pesussa voi vähän kutistua.Keväällä sain jonkun vimman tarttua jämänöttösiin. Yleensä ne eivät juurikaan inspiroi, mutta jostain syystä nyt tuli valmista. Ainiin, nyt muistankin, mistä tämä lähti! Ostin Ravelrystä kanssaneulojalta 2,25 -milliset Lykken pyöröpuikot ja niitähän piti kokeilla. Useimmiten neulon fingering-vahvuista lankaa 2,5-millisillä, niin nyt houkutteli kokeilla vähän ohuemmilla. Hyvin sujui, vaikka en varmaan vaihda kaksi-puolikkaista pois kokonaan. 
Anoppi tilasi lahjasukat miehelle ja naiselle, tässä naisen sukat. Jälleen Squircle, valkoisen Nordin seassa kasveilla värjättyjä raitoja. Tummempi on varmaan pietaryrtti harmaalla pohjalla ja kellertävämpi muistaakseni poimulehti.Näihin miehen versioihin yhdistelin kaikenlaisia kasvivärjättyjä. Kuva vääristää värejä aika pahasti, oikeasti noista sukista tuli ihan kivat ; )
Tilaus oli vielä yksille miesten sukille. Tein nämä, mutta totesin ne kuitenkin aika naisellisiksi. Ei ne ehkä sitä ole, mutta mielummin neulon selkeästi miehelle sopivat ja ne ovat juuri nyt puikoilla. Nämä zigzag -sukat tein seiskaveikan paksuisista käsin värjätyistä, niitäkin on tarkoitus saada tuhottua pois.

Seuraavassa postauksessa sitten jotain muuta kuin sukkia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti