2. tammikuuta 2018

Neulevuosi 2017


Vuonna 2017 tuli jälleen neulottua huivi jos toinenkin. Noista viidestätoista itselle jäi suurin osa, vain kaksi on neulottu muille. Huiveja on edelleen suunnitelmissa tällekin vuodelle. Vaikka niitä on paljon, tulee niitä myös käytettyä paljon. Eli lisää vaan, kiitos!Paitarintamalla oli rauhallisempaa - ja vihreää! Vasemmanpuoleisen neuloin uusiksi, mutta kyllä sen voi omaksi projektikseen laskea. Keskimmäinen on pojan islanninvillapaita Riddari, oikealla kasvivärjätystä vironvillasta Sammal.Toinen kolmen suora on lapasille. Näitä mun oli tarkoitus tehdä paljon enemmän. No, jääpähän tavoitetta tälle vuodelle : )
Muut -kategoriaan kuuluu viime vuodelta muutama peitto ja pari pikkuisempaa juttua. Muutama päivä sitten valmistui joulupukin pyykkinaru, jota oli tosi hauska neuloa. Keskellä Tsiisus -puhelinpussukka ja alimpana käsivarsien lämmittimet.

Vuoden ainoa virkkaustyö valmistui kesällä. Lopputulos on kiva, mutta jatkossa kyllä harkitsen pitempään, jos meinaa tehdä mieli alkaa virkata jotain isompaa. Olen kuitenkin enemmän neuloja. 

Ylänurkassa näkyy kaikki 30 palaa Cascade Yarnsin 30-vuotisjuhla-KAL-peittoon. Muutaman viikon välein ilmestyi eri suunnittelijan ideoima pala ja viimeisin tuli muutama päivä sitten. Vielä on tulossa kokoamisohjeet. Peitto siis ei ole valmis, mutta lasken palat kuitenkin vuoden 2017 projekteiksi. Pipot muodostaa myös oman kolmen suoransa. Sattumalta kaikissa samoja sävyjä! Kaksi ekaa on tehty ihan vuoden alussa, viimeisin muutama viikko sitten. Pipojen kanssa voisin myös vähän petrata tänä vuonna.Sukkasia on valmistunut tasaiseen tahtiin. Yleensä ne ovat pieniä välisukkia, mutta pari suurempitöistä mahtuu myös mukaan. Syksyllä tein Taimitarhan Metsäretki -sukat, joihin käytin kasvivärjäämiäni lankoja. Joulukuussa tein vaihto-oppilaallemme joulukalenterisukat.Pipojen, lapasten ja sukkien määrä on kovassa laskussa, mutta huivien määrä nousussa. Neulevuosi 2018 on startannut hyvin, puikoilla on sukat ja suunnitelmissa ainakin yksi neuletakki. Ja huiveja...   
2 kommenttia:

  1. Huh, huh! Sinä et ihan yksinkertaisia töitä taida edes osata, vaan jokainen tekemäsi työ on taidokas ja täynnä haasteita. Nyt on pakko lainata termi nuorisolta eli respectiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka on tuolla joukossa sentään ihan simmpeleitäkin : )

      Poista