10. huhtikuuta 2017

Marled Magic Mystery Shawl KAL 2017
Noniin, nyt on kreisi karkkivärihuivi valmiina! Siitä tuli todella iso, paksu ja lämmin. Ja tietysti myös hirmu värikäs : )

Olispa ollut ihana tehdä seesteisen rauhallinen ja harmoninen huivi, mutta kun mun jämät nyt sattui olemaan tuollaisia riemunkirjavia. No eipä ainakaan käy tylsäksi!
Viimeiset kaksi osiota 7 ja 8 neulottiin huivin kumpaankin alareunaan. Ne olisi voinut jättää poiskin, jolloin huivista olisi tullut lyhyempi. Paksuuden takia kaipasin kuitenkin juuri pituutta päihin, joten en edes harkinnut viimeisten osioiden poisjättämistä. Sitäpaitsi noihin osioihin rohkenin käyttää huiviin varta vasten ostamiani mohairlankoja kirkkaan keltaisena ja vihreänä. Osioista tuli superpehmeät!Keskiosien helmineuleen keskellä kimmeltää Säde-langan strassit. Vähän harmillisesti tuo kaikista rumin mesh-osio on juuri huivin parhaalla paikalla ihan keskellä. Sitä ei saa oikein mitenkään piiloon, eli ei auta muu kuin vain kestää se. Sivustan letti sentään vie vähän huomiota meshiltä. Mun huivissa tosiaan tuo letti on ikäänkuin värässä päässä, sen kuuluisi olla ihan keskellä ja sen päässä keskimmäinen tupsu. Jätin letin päähän pikkutupsun ja tein kulmien ja keskiosan tupsuista samanlaisen. The more the merrier : )Huiville tulee varmasti käyttöä ainakin viileinä kesäiltoina. Se on niin paksu, että kaulan ympärille kiedottuna tulee vähän kuristettu olo. Olen pitänyt tuota niin, että keskiosa on hartialla ja päät on kiepautettu toisen hartian kautta ristiin, toinen etupuolelle ja toinen takapuolelle.Tämä projekti oli mielettömän kiva! Ohjeen julkaisua odotti aina perjantaisin malttamattomana ja viikonloput menikin neuloessa. Jämälankoja sai tuhottua ihan kiitettävästi, vaikka olisi niitä silti vielä ainakin muutamaan huivilliseen... Kaikki Stephen Westin KALit eivät ole olleet näin houkuttelevia, joten katsotaan, minkälaisia KALeja on jatkossa luvassa.
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! : ) Väriä tuosta ei tosiaan puutu!

   Poista
 2. On niin pirtsakkaan ja keväisen värinen huivi.

  VastaaPoista
 3. Olisi kivaa joskus osallistua tällaiseen projektiin! Huivisi on tosiaan karkki, tulee mieleen joku sekoituspussi, tv-mix tai joku... Nam. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tai sirkus-aakkoset tai tutti-frutti : )) Pidetään silmällä uusia KALeja Ravelryssä!

   Poista
 4. Kyllä väriä maailmaan mahtuu. Raikas huivi, eikä minusta lainkaan liian kirjava tai levoton. Sehän riippuu paljon siitä, millaisten vaatteiden kanssa sen pukee. Pehmeyden saattaa miltei tänne ruudun toiselle puolelle aistia. Kyllä olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisen paidan kanssa tuo huivi toimii parhaiten. Eipä ol eennen tullut tehtyä noin paksua ja isoa. Se onkin oikeastaan suunnittelijankin mukaan "shanklet" (shawl + blanket), lähes toimii siis peittonakin!

   Poista
 5. No tämä on nyt kyllä niin repäisevän ihana karkkiluomus, että! Tekisi melkein mieli syödä! Hienosti olet valinnut värit.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värien valinta oli yksi tämän huivin hauskimmista osioista : ) Suunnittelija puhuikin väreillä maalaamisesta. Tuota marled -tekniikkaa voisi hyödyntää muissakin projekteissa, esim. sukat, joissa vaihtuu liukumalla värit, voisi olla makeet!

   Poista