20. kesäkuuta 2013

Kankaasta kivaa


Olen nyt hyvillä ilmoilla pyöräillyt töihin vähintään muutamana päivänä viikossa. Mittariin kertyy 20 km päivässä, joten todellisesta hyötyliikunnasta on kyse. Illalla ei tarvitse enää erikseen lenkille lähteä.

Pyöräni on yli 10 vuotta vanha ja lähes rumilus. Vähän siihen tuli piristystä, kun ompelin kangaskukkasia ja kiinnitin koriin. Harkkosaksilla leikattuja eri kokoisia ympyröitä päällekkäin ja nappi keskiöksi. Kivaa näpertelyä :)Kyllä nyt on mukava huristella töihin ja takas! Eilen itse asiassa kaarsin taimikaupan kautta (menen matkallani useammankin ohi) ja löysin pari ihanaa aarretta, mm. kirjavalehtisen köynnöshortensian. Kori oli kotimatkalla  täynnä kukkia, mikäs sen ihanampaa!Toinen ompeluun liittyä kesätyö oli tämän lepotuolin päällystäminen. Tuoli on vanha, olisko 70-luvulta tai jotain, miehen vanhempien nuoruuden hankintoja. Malli näyttää ehkä vähän hassulta, mutta tuolissa on ihan äärettömän mukava istua! Kankaan löysin kaksi vuotta sitten Pohjanmaalta Keskiseltä Ellinhakureissulta eli tunnearvoa kankaalla on erityisesti. Puiset käsinojat olis tosi makeet mustina!


4 kommenttia:

 1. Ihanat kukkaset ja tuolinpäällinen! Ihailen myös työmatkapyöräilyäsi - kunto nousee ihan ilmaiseksi. Aurinkoista juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos : ) Pyöräilymatka on onneksi melkeinn pelkkää tasaista, ainoa haittapuoli on ajoittainen vastatuuli. Mutta kivaa puuhaahan tuo pyöräily kaiken kaikkiaan on.

   Oikein ihanaa juhannusta sinullekin!

   Poista
 2. Onpa hupsun näköinen tuoli - ja siksi tietysti juuri niin suloinen!

  Olet sinä kyllä repas, kun jaksat töihin mennä pyörällä. Toivottavasti säät ovat puolellasi koko kesän. Tykkään kovasti myös fillarikukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsu on juuri hyvä sana tuolle! Sen mittasuhteet on jotenkin hassut. Selvisi muuten, että tuoli on ostettu 70-luvun alussa lastenhuoneeseen. Jalat ovat olleet oranssit ja istuinkangas valkoinen.

   Säitä pitää tosiaan vähän kyttäillä pyöräillessä, luvassa on ukkosta taas pian.

   Poista